Αντίπαλοι ΑΕΚ: «Πύρρειος» νίκη για Μπράιτον πριν τη Νέα Φιλαδέλφεια - 2-3 τη Νότιγχαμ με 10 και με δύο τραυματισμούς (VIDEO)

Αντίπαλοι ΑΕΚ: «Πύρρειος» νίκη για Μπράιτον πριν τη Νέα Φιλαδέλφεια - 2-3 τη Νότιγχαμ με 10 και με δύο τραυματισμούς (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Δύσκολη νίκη για την Μπράιτον με 2-3 επί της Νότιγχαμ. Αποχώρησαν τραυματίες οι Φάτι και Λάμπτεϊ, είδε την κόκκινη κάρτα ο Ντανκ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

«Πύρρειος» νίκη για την Μπράιτον πριν  το ματς της Νέας Φιλαδέλφειας με την ΑΕΚ επικρατώντας με 2-3 στο «Σίτι Γκράουντ» της Νότιγχαμ.

Το ματς ξεκίνησε με τους χειρότερους οιωνούς για την Μπράιτον. Η προσεχής αντίπαλος της ΑΕΚ στο Europa League βρέθηκε να χάνει μόλις στο 3′ από τη Νότιγχαμ με γκολ του Ελάνγκα, ενώ στο 21′ είδε τον Ανσού Φάτι να προστίθεται στο ιατρικό της δελτίο αποχωρώντας τραυματίας.

Στο 26′, όμως, η Μπράιτον έβγαλε αντίδραση και έφθασε στο 1-1 με τον Φέργκιουσον με τη χαρά να μετριάζεται εκ νέου στο 35′ με τον τραυματισμό του Λάμπτεϊ που αποχώρησε δίνοντας τη θέση του στον Χίνσελγουντ.

Η Μπράιτον του Ντε Τσέρμπι, όμως, δεν το έβαλε κάτω… Παρά τις δύο αναγκαστικές αλλαγές κατάφερε να γυρίσει… τούμπα το ματς στο 45+4′. Ο Γκρος έβγαλε τη σέντρα από δεξιά και ο Ζοάο Πέδρο έκανε το 1-2 με κεφαλιά.

Η Μπράιτον μπήκε με ψυχογολία στο β’ μέρος και στο 58′ έφθασε στο 1-3 με πέναλτι του Ζοάο Πέδρο με το ματς να παίρνει διαστάσεις θρίλερ μετά το 70′. Στο 73′ η Νότιγχαμ κέρδισε πέναλτι και την αποβολή του Ντανκ με τον Γκιμπς-Γουάιτ να μειώνει σε 2-3. Εν τέλει το σκορ έμελλε να μην αλλάξει με την Μπράιτον να πανηγυρίζει μία δύσκολη νίκη με απώλειες…

Η ενδεκάδα της Μπράιτον: Φέρμπρουγκεν, Φέλτμαν, φαν Χέκε, Ντανκ, Λάμπτεϊ (35′ λ.τρ. Χίνσελγουντ), Γκίλμουρ (77′ Μπαλέμπα), Γκρος, Αντινγκρά, Λαλάνα (46′ Μπουονανότε), Φάτι (21′ λ.τρ. Ζοάο Πέδρο), Φέργκιουσον.

Δείτε όλα τα γκολ:

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X