Πειρατές: Σερί νίκες!

Πειρατές: Σερί νίκες!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΣΕΡΙ ΝΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΝΤΑΜΠΛ!!! Μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος εξαιτίας των υποχρεώσεων της εθνικής ομάδας, επανερχόμαστε στις αγωνιστικές υποχρεώσεις μας ως Α.Ε.Κ. Με προσήλωση στους Μεγάλους Στόχους μας, πάμε για ΣΕΡΙ ΝΙΚΕΣ παντού και πάντα και απέναντι σε όλους! Εμπρός της Α.Ε.Κ παλικάρια…!!!

✓ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ η Ομάδα μας έχει να επιτελέσει ένα σημαντικό καθήκον. Να πάρει τη Νίκη και τους πολύτιμους 3 βαθμούς κερδίζοντας την τοπική ομάδα μέσα στην έδρα της. Έχουμε πει, και θα το λέμε συνεχώς, ότι δεν πρέπει να υποτιμάμε κανέναν αντίπαλο. Όλοι μπορούν να κάνουν τη ζημιά και γι’ αυτό απαιτείται απόλυτη σοβαρότητα, συγκέντρωση και κατάθεση μέσα στο γήπεδο των καλύτερων αγωνιστικών μας δυνάμεων. Είμαστε ανώτεροι, ας το αποδεικνύουμε συνεχώς.

✓ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ! Το Μουσείο της Προσφυγιάς στο Ναό, γέμισε Συγκίνηση, Μνήμες και Υπερηφάνεια όλους εκείνους που έχουν βαθιά ενσυναίσθηση του Ιστορικού Πλαισίου που γεννήθηκε η Αθλητική Ένωση Κωνσταντινουπόλεως, η Ομάδα που σύνδεσε την Ύπαρξή της με την ίδια την πορεία του Προσφυγικού Ελληνισμού. Τα λόγια είναι φτωχά μπροστά στον χείμαρρο των συναισθημάτων. Μπράβο Δημήτρη για το έργο ζωής που υλοποίησες. Πλέον ο Κόσμος της Α.Ε.Κ περιμένει να το επισκεφτεί όπως επίσης περιμένει και το έτερο Μουσείο, που ετοιμάζεται πυρετωδώς, και εννούμε αυτό της Α.Ε.Κ. που πιστεύουμε ότι θα αφήσει τις καλύτερες των εντυπώσεων!

✓ ΜΙΣΟΣ ΝΟΣΗΡΟ ΚΑΙ… ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ!!! Το μένος κατά της Α.Ε.Κ εκ μέρους των αλλοθρήσκων” και ιδιαίτερα των ερυθροπράσινων είναι τόσο αβυσαλέο όσο και νοσηρό. Αλλά και απολύτως κατανοητό! Διότι δεν μπορούν να χωνέψουν ότι η Ομάδα της Προσφυγιάς έχει ισχυροποιηθεί σε τέτοιο σημαντικό βαθμό που όχι μόνο κατακτά Τίτλους, αλλά και απειλεί να γκρεμίσει μια για πάντα το ένοχο σύστημα της ρεμούλας και της απάτης που είχαν οικοδομήσει επί τόσες δεκαετίες τα δυο λαμόγια. Το ποδόσφαιρο όμως θα καθαρίσει θέλουν δεν θέλουν.

✓ ΒΙΝΤΑ! Εμπειρία, ηγετικό προφίλ, ψυχή και ποδοσφαιρική ποιότητα χαρακτηρίζουν τον Ντομαγκόι Βίντα. Η ανανέωση του συμβολαίου του μάς γέμισε χαρά και γιατί το αξίζει, αλλά και διότι η Ομάδα θα συνεχίσει να έχει στη φαρέτρα της ένα πανίσχυρο όπλο. “Ντόμα” να είσαι υγιής και δυνατός ρε μάγκα.

✓ Η ΙΣΧΥΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΜΕ… ΣΤΟΙΧΕΙΑ!!! Για δώστε βάση στο παρακάτω : “Η ΑΕΚ έχει κόψει φέτος στο ελληνικό πρωτάθλημα 156.731 εισιτήρια, δηλαδή 15.322 περισσότερα από τον Ολυμπιακό (141.409) που παίζει στο «Γ. Καραϊσκάκης» των 32.000 θεατών, υπερδιπλάσια από τον ΠΑΟΚ που έχει κόψει 70.414 (στην Τούμπα των 29.000 θέσεων), τριπλάσια από τον Παναθηναϊκό (…) τα εντός έδρας εισιτήρια της ΑΕΚ είναι περισσότερα από όσα έχουν κόψει φέτος στο ελληνικό πρωτάθλημα μαζί (!!!) οι δέκα ομάδες που βρίσκονται από την 5η θέση και κάτω…” (απόσπασμα από άρθρο του Ενωσίτη δημοσιογράφου Στ. Βούλγαρη).

✓ ΣΤΟ ΜΑΚΡΙΝΟ ΑΝΝΟΒΕΡΟ στη Γερμανία η Α.Ε.Κ του Χάντμπολ δεν ήταν μόνη. Τα αδέρφια από το τοπικό club έδωσαν βροντερό παρόν στο πλευρό της Ομάδας (14/11/2023). Πάνω από 100 ΑΕΚτζήδες, η συντριπτική τους πλειοψηφία παιδιά της ξενιτιάς, με παλμό, πάθος και ενθουσιασμό έκλεψαν την παράσταση κάνοντας τους Γερμανούς να κοιτούν αποσβοολωμένοι! Μαζί και ο αδερφός μας Πειρατής “Μπεκ” με τα λάβαρα του Club μας. Α.Ε.Κ θυμήσου ήρθανε οι οπαδοί σου και είναι εδώ μαζί σου!

✓ ΜΠΡΑΒΟ ΑΜΑΖΟΝΕΣ ΤΗΣ Α.Ε.Κ! Πολλά πολλά συγχαρητήρια στα Κορίτσια του Βόλεϊ της Α.Ε.Κ, στις Κιτρινόμαυρες Αμαζόνες μας που φιγουράρουν πρώτες στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα τιμώντας το όνομα της ΑΕΚΑΡΑΣ. Συνεχίστε έτσι αστέρια, μέχρι τέλους, είμαστε όλοι δίπλα σας.

✓ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΤΣΟΥΡΗΣ! Αλησμόνητος, Αθάνατος, Ίνδαλμα του Κόσμου της Α.Ε.Κ. Ο Μιχάλης εγγράφηκε με χρυσά γράμματα στην Ιστορία μας. Κι αν κάποιοι άθλιοι πήγαν με ύπουλο τρόπο και με χυδαίες προβοκάτσιες να λεκιάσουν τη θυσία του επιχειρώντας να ξεπλύνουν τους ναζιστές φονιάδες, το βρώμικο σχέδιό τους έπεσε στο κενό! Μιχάλη ζεις για πάντα Αεκτζής!

✓ ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ : Το club της Α.Ε.Κ που πρωτοστάτησε από την Αρχή ως το Τέλος για την επιστροφή στη Νέα Φιλαδέλφεια με μαχητικούς αγώνες και άδικες διώξεις σε εποχές σκληρές, μα πάντα με την αλήθεια σύμμαχο και το δίκιο συνοδοιπόρο!

✓ pirates- aek η ανεξάρτητη συλλογική φωνή μας στο internet, για όσους ακόμη επιμένουν σε πιο “ρετρό” μα ποιοτικότερες διαδικτυακές επιλογές σε σχέση με τη μόδα του συρμού των φέισμπουκ και σία!

✓VENCEREMOS αδέρφια Πειρατές! Αποδείχθηκε ότι ο χρόνος, ως “αληθείας πατήρ”, δικαιώνει εκείνους που κρατάνε αλύγιστοι στις επάλξεις των Αρχών τους με συνέπεια και ψυχή βαθιά!

✓Α.Ε.Κ ΛΑΤΡΕΙΑ – ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΕΙΡΑΤΕΙΑ!!!

*CUEVA DE LOS PIRATAS**

Μετά τη διακοπή επανέρχονται και οι “Πειρατικές Αιχμές” όπως και η ξεχωριστή στήλη “Queva de los piratas” μέσα από την οποία το club μας σχολιάζει (και) αθέατες πλευρές της Α.Ε.Κ μα και της ευρύτερης ζωής…

* Διαβάστε αύριο σε ενωσίτικα σάιτ, και στην εφημερίδα της Α.Ε.Κ, το άρθρο -Αφιέρωμα του “C. Morgan” στο Ντιέγκο Μαραντόνα.

*Ο ΝΑΟΣ θα γνωρίσει και πάλι ανεπανάληπτες στιγμές με την Μπράιτον στο τέλος του μήνα! Φόρτσα γερά κι.. ευρωπαϊκά ΑΕΚΑΡΑΑΑ!!!

* Και διηγώντας τα να κλαίς! Όταν επισκέπτεσαι το Μουσείο της Προσφυγιάς η ίδια η Ιστορία θα αφηγείται…

* Η καρδιά μας χτυπά σε κάποιο δωμάτιο στη “Σωτηρία”. Έχε δύναμη, οι ευχές όλων μας σε συνοδεύουν…

* Χρόνια πολλά στον Στέλιο Μανωλά για την ονομαστική του εορτή. Επίσης θερμές ευχές στους εορτάζοντες Πειρατές: τον ξενιτεμένο αδερφό μας “Σημαδεμένο”, τον “Αμίλητο”, την αγαπημένη μας Καίτη και βέβαια και το “Κατερινάκι” που λατρεύει την Α.Ε.Κ. Αδέρφια να είστε πάντοτε καλά, γεροί, μαχητικοί και με την ΑΕΚΑΡΑ στο νου και την καρδιά!

* Κάποιοι από αυτούς που μοστράριζαν τη μούρη τους στο Μουσείο, κάποτε χλεύαζαν τη Νέα Φιλαδέλφεια και τις προσπάθειες να ξαναγίνει εκεί το γήπεδό μας. Για να τα λέμε ΟΛΑ, γιατί εμείς οι Πειρατές θα τα λέμε όλα όσο κι αν ενοχλούν…

* Πραγματική Δικαιοσύνη για τους Ρομά και όλους τους ανθρώπους, ανεξαιρέτως χωρίς διακρίσεις. Όχι στο ρατσισμό.

* Ο εχθρός σας δεν είναι ο πρόσφυγας. Είναι εκείνος που τον έκανε πρόσφυγα.

* Γεράσιμε, και βέβαια και οι υπόλοιποι συνεργάτες, έχετε κάνει εκπληκτική δουλειά εκεί στο Μουσείο. Εύγε!

* 50 χρόνια έκλεισαν από την επέτειο του Πολυτεχνείου. Οι μνήμες ζουν όπως και οι παρακαταθήκες που άφησε η εξέγερση στις μετέπειτα γενιές. Μας εκφράζουν απόλυτα τα λόγια που έγραφε το στεφάνι που κατέθεσαν τα αδέρφια της original : “Ζούμε εξεγερμένοι, όχι σαν ρουφιάνοι και προσκυνημένοι”!

* “Ο Γοργοπόταμος στην Αλαμάνα στέλνει περήφανο χαιρετισμό…”! 25 Νοέμβρη 1942. Μία σημαντική επέτειο για την πατρίδα μας που δεν πρέπει να ξεχνούν όσοι πιστεύουν ότι… “έλα και πάρε μόνος σου τη λευτεριά με τραγούδια, όπλα και σπαθιά”!

* Σ. Πήλιος : “Είναι τρομερό το συναίσθημα, ειδικότερα σε αυτό το γήπεδο όταν παίζεις το κάνει ακόμα καλύτερο. Ήθελα πολύ να έρθω στην ΑΕΚ…”! Μπράβο Σταύρο, προχώρα δυνατά με δουλειά και πίστη στην Ομάδα της Προσφυγιάς και όλο το μέλλον θα είναι δικό σου.

* Πόσα λάθος άτομα σε λάθος θέσεις…

* Κώστα Νεστορίδη ΑΝΙΚΗΤΕ!!!

* Ο Φιντέλ Κάστρο που πέθανε σαν σήμερα, και που η μορφή του υπάρχει σε κάποια αίθουσα του νέου μας γηπέδου, είχε πει: “Ανεξαρτησία σημαίνει να έχεις το κεφάλι σου στο στόμα του λύκου και να του λες άντε γ…….”!

* 30 χρόνια Πειρατές : με Σημαία την Ιδέα της Ομάδας της Προσφυγιάς παλέψαμε αλλά και εξακολουθούμε να παλεύουμε για την ποιοτική αναβάθμιση του αυτόνομου πόλου κιτρινόμαυρης αναφοράς που αποτελούν οι «Πειρατές του Ονείρου» στα πλαίσια του ευρύτερου συνδεσμιακού κινήματος της Α.Ε.Κ…

* Τα Ιωάννινα είναι μια πόλη με πολλούς ΑΕΚτζήδες, ανάμεσά τους και κάμποσους Πειρατές!*Μήνα Νοέμβριο έφυγε ο ποιητής της Ρωμιοσύνης Γιάννης Ρίτσος. Ας θυμηθούμε τους δίσεκτους καιρούς που ζούμε στην ανθρωπότητα τα λόγια του : “Όποιος γλυτώνει από ένα δάκρυ έναν άνθρωπο, υψώνει ένα μέτρο το μπόι της ανθρωπότητας.”

* ΕΝΙΣΧΥΟΥΜΕ και στηρίζουμε τη “ΦΛΟΓΑ”! Το Σύλλογο Γονέων Παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια (τηλ. 210-7485000) που επιτελεί ένα σπουδαίο έργο! Δεν είναι ελεημοσύνη, είναι κοινωνική αλληλεγγύη!

* Α.Ε.Κ : προστάτιδα Μητέρα όλων των Προσφύγων!

* ΜΑΥΡΟ ΜΑΝΤΑΤΟ… Τελευταία στιγμή, που γράφονταν αυτές οι αράδες, ήρθε η πικρή είδηση. Αντίο Παύλο, καλό παράδεισο αγαπημένε μας φίλε. Θα έχουμε πολλά να πούμε και να θυμόμαστε για σένα αδερφέ μας “Λοστρόμε”…

ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΓΕΡΑ – ΨΥΧΗ ΒΑΘΙΑ!

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X