Premier League: Σκέψεις για βοήθεια από πιλότους αεροπλάνων στο VAR

Premier League: Σκέψεις για βοήθεια από πιλότους αεροπλάνων στο VAR
Photo Credits: INTIME

Πιλότους για καλύτερη επικοινωνία στο VAR επιστρατεύει η Premier League

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Λύση στο πρόβλημα της συνεννόησης των διαιτητών με το VAR προσπαθεί να βρεί η Premier League. Μία πρόταση που «έπεσε» στο τραπέζι είναι η παροχή βοήθειας απο πιλότους.

Με στόχο τη βελτίωση της ακρίβειας της γλώσσας μετά την κατακραυγή για τη χαοτική επικοινωνία μεταξύ του VAR, του βοηθού του και του εντός γηπέδου πρώτου διαιτητή στο Τότεναμ – Λίβερπουλ, που κατέληξε σε ακύρωση ενός καθαρού γκολ υπέρ της ομάδας του Γιούργκεν Κλοπ, η Premier League απευθύνθηκε σε δύο πιλότους.

Συγκεκριμένα, οι Κρις Χέβεν και Πιτ Ναταράι, έκαναν μια παρουσίαση στους αρμόδιους για τα εν λόγω θέματα διαιτησίας του κορυφαίου πρωταθλήματος του κόσμου, σχετικά με τη σαφήνεια και την ακρίβεια που πρέπει να έχει η επικοινωνία μεταξύ των διαιτητών εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου.

Αυτή (σ.σ επικοινωνία), θα πρέπει να περιέχει ελάχιστες συλλαβές και να αποφεύγονται εκφράσεις όπως “μπράβο, αγόρια, καλή δουλεία” και γενικά αχρείαστες λέξεις που μόνο μπέρδεμα προκαλούν.

«Οι διάλογοι πρέπει να είναι σύντομοι και άμεσοι», διαβιβάστηκε στα στελέχη της Premier League και η απλότητα της γλώσσας είναι το κλειδί για την αγαστή συνεργασία μεταξύ των διαιτητών, όπως ακριβώς συμβαίνει και κατά τη διάρκεια της πτήσης ανάμεσα στους πιλότους.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X