Μπουλούτ: «Δεν μπορούμε να πάρουμε τον Μπακασέτα, είναι ακριβός για την Κάρντιφ»

Μπουλούτ: «Δεν μπορούμε να πάρουμε τον Μπακασέτα, είναι ακριβός για την Κάρντιφ»
Photo Credits: INTIME

Ο Τούρκος τεχνικός του συλλόγου της Championship σχολίασε τις φήμες για τον Τάσο Μπακασέτα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο τεχνικός της Κάρντιφ, Ερόλ Μπουλούτ εκθείασε τον Τάσο Μπακασέτα, ωστόσο όπως εξήγησε είναι δύσκολο να προχωρήσει η ομάδα της Championship στην απόκτηση του λόγω των υψηλών απολαβών του.

Ο Τούρκος τεχνικός του συλλόγου της Championship σχολίασε τις φήμες που θέλουν την Κάρντιφ μετά τους Σιώπη και Γούτα να κινείται και για την απόκτηση του Τάσου Μπακασέτα.

Ο Ερόλ Μπουλούτ, ο οποίος είχε πιστωθεί την μεταγραφή του αρχηγού της Εθνικής στην Αλάνιασπορ, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την αξία του έμπειρου μεσοεπιθετικού, ωστόσο όπως υπογράμμισε είναι δύσκολο να αποκτηθεί από την ομάδα του.

«Είναι ένας παίκτης που έφερα στην Αλάνιασπορ όταν βρισκόμουν εκεί. Φτάσαμε στον τελικό του Κυπέλλου και προκριθήκαμε στο Europa League έχοντας και τον Σιώπη μαζί μου. Επίσης, όταν ήμουν προπονητής της Φενέρμπαχτσε τον ήθελα εκεί, αλλά δεν μπορούσε να προχωρήσει η μεταγραφή και έτσι πήγε στην Τραμπζονσπόρ. Εκεί κατέκτησε το πρωτάθλημα και παίζει καλά», τόνισε αρχικά ο Μπουλούτ προσθέτοντας:

«Θεωρώ πως το ποσό που κερδίζει στην Τραμπζονσπόρ δεν είναι εφικτό να καλυφθεί από τον σύλλογο μας. Γι’ αυτό θεωρώ δύσκολο αυτό το deal για εμάς. Είναι ένας σπουδαίος ποδοσφαιριστής και τον γνωρίζω πολύ καλά. Ήμασταν πολύ καιρό μαζί, και τον ωθήσαμε στο σημείο που βρίσκεται τώρα. Το γνωρίζει αυτό. Ξέρω τι μπορεί να δώσει στην ομάδα».

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X