ΣΟΚ στην Ανόρθωση: Ποδοσφαιριστής διαγνώστηκε με το λέμφωμα Hodgkin

ΣΟΚ στην Ανόρθωση: Ποδοσφαιριστής διαγνώστηκε με το λέμφωμα Hodgkin
Photo Credits: INTIME

Ο Σάλβα Φερέρ έχει μπροστά του τον πιο σημαντικό αγώνα της ζωής του αφού αποκάλυψε οτι διαγνώστηκε με το λέμφωμα Hodgkin

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΣΟΚ προκάλεσε σε όλη την οικογένεια της Ανόρθωσης και στον ποδοσφαιρικό κόσμο η είδηση για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο Σάλβα Φερέρ.

Συγκεκριμένα ο Ισπανός μπακ διαγνώστηκε με λέμφωμα Hodgkin, μια σοβαρή ασθένεια του λεμφικού συστήματος η οποία προκαλεί καρκίνο σε όλο το ανοσοποιητικό σύστημα του ανθρώπινου οργανισμού, με το πρόβλημα υγείας να τον θέτει εκτός αγωνιστικής δράσης επ΄αορίστου χρόνου.

Μέσα από μήνυμα που ανάρτησε ο Φερέρ, ο οποίος αγωνίζεται ως δανεικός στην Ανόρθωση από τη Σπέτσια, εμφανίστηκε αισιόδοξος και δήλωσε πως δεν πρέπει να έχει φόβο απέναντι σε αυτή τη μάχη.

«Δεν είναι εύκολο να γράφω αυτό το μήνυμα αλλά από σήμερα πρέπει να μεταδίδω θετικότητα. Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσω θεραπείες.

Αν και δεν μπορώ να αρνηθώ ότι ήταν ένα δυνατό χτύπημα για μένα και την οικογένειά μου, ελπίζω να θεραπευθώ σύντομα για να επιστρέψω στη δράση. Ξέρω πολύ καλά ότι για να παλέψεις κόντρα σε αυτή την ασθένεια δεν πρέπει να έχεις καθόλου φόβο» τόνισε χαρακτηριστικά.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X