Ντέμης για την ευρωπαϊκή πορεία των ελληνικών ομάδων: «Η ΑΕΚ μπορεί να τερματίσει από 1η μέχρι 4η - Δεν πήρε τους πόντους που θα μπορούσε σε κάποια ματς» (VIDEO)

Ντέμης για την ευρωπαϊκή πορεία των ελληνικών ομάδων: «Η ΑΕΚ μπορεί να τερματίσει από 1η μέχρι 4η - Δεν πήρε τους πόντους που θα μπορούσε σε κάποια ματς» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Όσα ανέφερε ο Ντέμης Νικολαΐδης για την ευρωπαϊκή πορεία των ελληνικών ομάδων

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την πορεία που διανύουν οι ελληνικές ομάδες στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις σχολίασε, με ανάρτηση στα social media, ο Ντέμης Νικολαΐδης.

Ο παλαίμαχος παίκτης και πρώην πρόεδρος της ΑΕΚ τόνισε ότι η Ένωση μπορεί να τερματίσει από 1η μέχρι 4η στον πολύ δύσκολο όμιλο στον οποίο κληρώθηκε ενώ ανέφερε επίσης πως η ομάδα, βάσει της απόδοσής της, δεν πήρε όλους τους βαθμούς που μπορούσε.

Ο Ντέμης για την πορεία των ελληνικών ομάδων

Αναλυτικά ανέφερε:

«Το ωραίο είναι ότι πέρυσι είχαμε το πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα των τελευταίων ετών και τυχαία ή όχι, φέτος οι ομάδες μας τα πάνε πολύ καλά στην Ευρώπη, θα μπορούσαν και καλύτερα, όπως για παράδειγμα ο Ολυμπιακός. Αλλά ο Ολυμπιακός είναι μια νέα ομάδα, με πάρα πολλές αλλαγές και νέο προπονητή.

Όλες οι ομάδες, και ο Ολυμπιακός, είναι μέσα στο παιχνίδι της πρόκρισης. Πιο δύσκολο από όλους είναι για την ΑΕΚ γιατί έπεσε σε έναν όμιλο πάρα πολύ δύσκολο. Μένουν 2 αγωνιστικές και η ΑΕΚ μπορεί να τερματίσει από 1η μέχρι 4η. Είναι η μοναδική ομάδα που και 4η να τερματίσει δεν θα το πούμε αποτυχία. Αυτό το λέω όχι μόνο γιατί έχει καλούς αντιπάλους αλλά γιατί παρότι η απόδοσή της ήταν καλή σε κάποια ματς, δεν πήρε τους πόντους που θα μπορούσε, είχε ατυχία. Αν η ΑΕΚ μείνει έξω, κρίμα γιατί έπαιξε καλά αλλά δεν το λες αποτυχία σε έναν τέτοιο όμιλο.

Όσον αφορά τις άλλες 3 ομάδες, ο ΠΑΟΚ πέρασε, οι άλλοι δυο νομίζω ότι είναι στο χέρι τους, τουλάχιστον να συνεχίσουν στο Conference League αν ο Ολυμπιακός κερδίσει την Τόπολα στην έδρα του και ο Παναθηναϊκός την Μακάμπι.

Γενικά ως φίλαθλος είμαι πολύ χαρούμενος και ικανοποιημένος από την πορεία των ελληνικών ομάδων».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Demis Nikolaidis (@dem11s)

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X