Έμειναν με την... όρεξη οι Χιλιανοί για τον Ματίας Αλμέιδα

Έμειναν με την... όρεξη οι Χιλιανοί για τον Ματίας Αλμέιδα
Photo Credits: INTIME

Η Εθνική Χιλής ψάχνει προπονητή, συζητήθηκε το όνομα του τεχνικού της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα, αλλά...

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η αναζήτηση προπονητή για τον πάγκο της Εθνικής συνεχίζεται από την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Χιλής με το όνομα του Ματίας Αλμέιδα να πέφτει στο τραπέζι στο πρόσφατο Δ.Σ., αλλά να αναγνωρίζονται δυσκολίες της υπόθεσης με αποτέλεσμα άλλοι να είναι, πλέον, οι βασικοί υποψήφιοι.

Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα ένα-ένα. Στη Χιλή ψάχνουν τον αντικαταστάτη του Μπερίτσο που αποχωρεί και χθες υπήρξε σημαντικό Δ.Σ. στην ομοσπονδία για το θέμα. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στα τοπικά ΜΜΕ, στη χθεσινή συνεδρίαση ακούστηκαν πολλά ονόματα. Στο τραπέζι έπεσε αυτό του Σαμπάολι, αλλά «κόπηκε» λόγω αποδοχών, ενώ έπαιξε και του τεχνικού της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα, αλλά δεν προχωρά λόγω ρήτρας με την Ένωση, συμβολαίου και φιλοδοξιών του Pelado να δουλέψει στην Ευρώπη.

Έμειναν με την... όρεξη οι Χιλιανοί για τον Ματίας Αλμέιδα

Ετσι ο πρόεδρος Πάμπλο Μιλάντ έχει, πλέον, δύο υποψήφιους. Ο υποψήφιος του Μιλάντ είναι ο Ρικάρντο Γκαρέκα. Ενώ το άλλο όνομα είναι ο Χοσέ Λουίς Σιέρα που εργάζεται στην Al-Wehda στη Σαουδική Αραβία.

Έμειναν με την... όρεξη οι Χιλιανοί για τον Ματίας Αλμέιδα

Επιπλέον, τα τοπικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν τη θέση άλλων μελών του διοικητικού συμβουλίου της ANFP για το θέμα και υποστήριζαν πως αρκετοί θέλουν και τον Κιντέρος.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X