Χάαλαντ: Καλύπτει τα έξοδα 200 φιλάθλων για τον αγώνα της Μπρίνε στα play-offs

Χάλαντ: Το ποσό που έλαβε για το βραβείο του καλύτερου ποδοσφαιριστή κόντρα στην Γιοκαχόμα
Photo Credits: INTIME

Ο Χάαλαντ θα καλύψει το κόστος του ταξιδιού με το τρένο για περίπου 200 φιλάθλους, σχεδόν 15.000 ευρώ.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Νορβηγός διεθνής επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι, Έρλινγκ Χάαλαντ, προσφέρθηκε να πληρώσει για τους οπαδούς της πρώην ομάδας του, Μπρίνε, προκειμένου να παρακολουθήσουν τον αγώνα των play-offs το Σάββατο.

Η Μπρίνε, ομάδα που αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία, είναι ο σύλλογος που ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο ο Χάαλαντ, και έφτασε στα play-offs για πρώτη φορά από το 2006, έχοντας την ευκαιρία να προβιβαστεί στην Eliteserien της Νορβηγίας. Ο 23χρονος Χάαλαντ, θα καλύψει το κόστος του ταξιδιού με το τρένο για περίπου 200  φιλάθλους, σχεδόν 15.000 ευρώ.

«Οι καιροί είναι δύσκολοι για τους ανθρώπους οικονομικά και αυτό καθιστά πιο δύσκολο για τους ανθρώπους να δώσουν προτεραιότητα στα ταξίδια σε ένα παιχνίδι όπως αυτό εδώ», δήλωσε στο TV 2 ο διευθυντής μάρκετινγκ της Μπρινε, Μπιορν Χάγκερουντ Ρόκεν. «Έτσι έδωσε σε περισσότερους φιλάθλους την ευκαιρία να ταξιδέψουν».

Ο Χάαλαντ ξεκίνησε την καριέρα του στις τάξεις των νέων της Μπρίνε πριν προχωρήσει στην πρώτη ομάδα το 2016. Εντάχθηκε στην Μόλντε πριν μετακομίσει στην πρωταθλήτρια Αυστρίας  Σάλτσμπουργκ,  στη συνέχεια στη Ντόρτμουντ και στην Premier League για την Μάντσεστερ Σίτι το 2022.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X