Αυτή είναι επιστολή των «11» στη Λίγκα για την απόλυση του Μαρκ Κλάτενμπεργκ

Αυτή είναι επιστολή των «11» στη Λίγκα για την απόλυση του Μαρκ Κλάτενμπεργκ
Photo Credits: INTIME

Αυτό είναι το περιεχόμενο της επιστολής των «11» που ζητούν ψηφοφορία στο επόμενο Δ.Σ. της Λίγκας για διακοπή της συνεργασίας με τον Κλάτενμπεργκ με υπαιτιότητα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το φως της δημοσιότητας είδε το περιεχόμενο της επιστολής των «11» που ζητούν ψηφοφορία στο επόμενο Δ.Σ. της Λίγκας για διακοπή της συνεργασίας με τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ με υπαιτιότητα του

Στο περιεχόμενο της επιστολής που εστάλη σήμερα και αποκαλύπτει το SDNA, οι «11» ζητούν το θέμα να τεθεί στην ημερήσια διάταξη του επόμενου διοικητικού συμβουλίου προς ψηφοφορία, κάτι που θα σημάνει το τέλος του πρώην αρχιδιαιτητή αφού για να περάσει το θέμα χρειάζεται απλή πλειοψηφία που υπάρχει και με το παραπάνω.

Στην επιστολή γίνεται λόγος για τις υπηρεσίες που προσέφερε ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ, που ήταν – όπως τονίζεται – μόνο ένα Powerpoint για τον σχεδιασμό της Επαγγελματικής Διαιτησίας, που έχει παραμείνει στο συρτάρι.

«Η αντιπαροχή της Σούπερ Λιγκ 1 Ελλάδας προς τον κ. Κλάτενμπεργκ ουδόλως αντιστοιχεί στην συμφωνηθείσα παροχή του, δηλαδή σε παρασχεθείσες υπηρεσίες, καθώς, δεδομένα πέραν από μία απλοϊκη περιγραφή Powerpoint σχετικά με τον σχεδιασμό της Επαγγελματικής Διαιτησίας, ουδέν πραγματικά παρασχέθηκε» αναφέρεται χαρακτηριστικά και γίνεται λόγος για άμεση διακοπή της συνεργασίας με τον Κλάτενμπεργκ με υπαιτιότητα του «λόγω μη ανταπόκρισης του στα συμβατικά καθήκοντα και υποχρεώσεις του».

Το περιεχόμενο της επιστολής:

ΘΕΜΑ: Άμεση Διακοπή Συνεργασίας με τον κ. Κλάτενμπεργκ

Αξιότιμε πρόεδρε,

Αξιότιμα μέλη του ΔΣ της Σούπερ Λιγκ

Όπως προκύπτει από τη σχετική σύμβαση και την αντίστοιχη αναγγελία πρόσληψης, η απασχόληση του κ. Κλάτενμπεργκ κοστίζει ετησίως στη Λίγκα το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 500.000 ευρώ (συνυπολογιζόμενων των δαπανών εισφορών, φόρων και λοιπών παροχών όπως διανυκτερεύσεις και μετακινήσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό, κινητής τηλεφωνίας κλπ).

Προσέτι, η αντιπαροχή της Σούπερ Λιγκ 1 Ελλάδας προς τον κ. Κλάτενμπεργκ ουδόλως αντιστοιχεί στην συμφωνηθείσα παροχή του, δηλαδή σε παρασχεθείσες υπηρεσίες, καθώς, δεδομένα πέραν από μία απλοϊκη περιγραφή Powerpoint σχετικά με τον σχεδιασμό της Επαγγελματικής Διαιτησίας, ουδέν πραγματικά παρασχέθηκε. Η, δε, συνταχθείσα από τον κ. Κλάτενμπεργκ κατάσταση απασχόλησης του ολίγων ημερών ανά μήνα σε περίοδο ενός έτους, μόνο υποτιμητική προς τις ΠΑΕ και μετά βεβαιότητας καταχρηστική μπορεί να χαρακτηριστεί.

Υπό το πρίσμα των ανωτέρω, ζητούμε να τεθεί σε ψηφοφορία κατόπιν εισαγωγής του στην επόμενη συνεδρίαση του ΔΣ ως θέμα ημερήσιας διάταξης και μετά από τη συζήτηση του, η άμεση διακοπή της συνεργασίας της Σούπερ Λιγκ 1 Ελλάδος με τον εν λόγω κ. Κλάτενμπεργκ, από υπαιτιότητα του, λόγω μη ανταπόκρισης του στα συμβατικά καθήκοντα και υποχρεώσεις του.

Πηγή: sdna.gr

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X