«Τελειώνει» ο Κλάτενμπεργκ από τη Super League - Η ΑΕΚ και άλλες 10 ομάδες ζητούν την άμεση απόλυση του!

«Τελειώνει» ο Κλάτενμπεργκ από τη Super League - Η ΑΕΚ και άλλες 10 ομάδες ζητούν την άμεση απόλυση του!
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ και άλλες 10 ομάδες πρωτοστατούν και ζητούν την αποπομπή του Μαρκ Κλάτενμπεργκ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τελειώνει ο Μάρκ Κλάτενμπεργκ από την Σούπερ Λιγκ. Σε μία κίνηση βόμβα, κίνημα 11 ΠΑΕ όπου ηγούνται ΑΕΚ, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ με επιστολή τους στην Super League ζητούν την απόλυση του Μάρκ Κλάτενμπεργκ!

Ο πρώην αρχιδιαιτητής ήταν επιλογή του Βαγγέλη Μαρινάκη και ανέλαβε στη λίγκα το πόστο του συμβούλου σε θέματα διαιτησίας και του εκπαιδευτή. Ένα χρόνο μετά όμως, δεν έχει κάνει απολύτως τίποτα αφού πολύ απλά δεν έχει ουσιαστικά κανένα ρόλο και καμία αρμοδιότητα στη διαιτησία η οποία είναι απόλυτη αρμοδιότητα της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας.

Οι 11 ομάδες επικαλούμενες το «παχυλό» συμβόλαιο του (έχει πάρει πάνω από 500.000 ευρώ) ζητούν την απόλυση του για την οποία χρειάζεται απλή πλειοψηφία που σημαίνει ότι ο Μάρκ Κλάτενμπεργκ μετράει ημέρες στον Συνεταιρισμό, κάτι που επιβεβαιώνεται και από την Ένωση.

Οι 11 ΠΑΕ που υπογράφουν την επιστολή είναι οι: ΑΕΚ, ΑΡΗΣ, ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ, ΚΗΦΙΣΙΑ, ΟΦΗ, ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ, ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ, ΠΑΟΚ, ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ.

Δεν υπογράφουν δηλαδή τρεις ΠΑΕ οι: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ.

Πηγή: SDNA

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X