Αργεντινός μάρτυρας για τα τραγικά επεισόδια στο Μαρακανά: «Οι Aστυνομικοί έβγαζαν selfie με τους χτυπημένους για να τα έχουν ως τρόπαια… πολέμου» (VIDEO)

Σκηνικά χάους στις εξέρες του Μαρακανά: Πεδίο μάχης, επεισόδια με την αστυνομία και αποχώρηση της Αργεντινής με εντολή Μέσι! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Αργεντινός μάρτυρας καταγγέλει ότι « «Οι αστυνομικοί έβγαζαν selfie με τους χτυπημένους»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τραγικά επεισόδια συνέβησαν εχθές (21-11-23) μεταξύ των Αργεντινών οπαδών και της βραζιλιάνικης Αστυνομίας, στο παιχνίδι της Βραζιλίας με την Αργεντινή στο «Μαρακανά» για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Αρκετοί Αργεντίνοι χτυπήθηκαν βάναυσα και διακομίσθηκαν στο πλησιέστερο νοσοκομείο ενώ στα επεισόδια ενεπλάκησαν και οι ποδοσφαιριστές του Λιονέλ Σκαλόνι. Ένας εξ’ αυτών, ο Εουχένιο μίλησε στο «TyC Sports» και προχώρησε σε καταγγελίες για τους αστυνομικούς.

Συγκεκριμένα αποκάλυψε πως έβγαζαν φωτογραφίες πάνω από τους τραυματισμένους ανθρώπους για να τα έχουν ως λάφυρα. «Οι αστυνομικοί έβγαζαν σέλφι με τους τραυματισμένους ανθρώπους, ακόμα και όταν έκαναν ακτινογραφίες, για να τα έχουν ως τρόπαια… πολέμου», τόνισε μεταξύ άλλων.

Όλα αυτά λίγες εβδομάδες μετά τον τελικό του Copa CONMEBOL Libertadores που διεξήχθη στο ίδιο γήπεδο και η αστυνομία έκανε συνεχόμενες επιθέσεις στους οπαδούς της Μπόκα Τζούνιορς στην Κοπακαμπάνα, φτάνοντας στο σημείο να τους πυροβολά με πλαστικές σφαίρες στη γνωστή παραλία του Ρίο Ντε Τζανέιρο.

 

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X