ΑΕΚ: Ο Αλμέιδα έδωσε ξανά στον Κάλενς την στόφα του βασικού

ΑΕΚ: Ο Αλμέιδα έδωσε ξανά στον Κάλενς την στόφα του βασικού
Photo Credits: INTIME

Με τον Αλμέιδα ο Περουβιανός στόπερ έχει ξαναβρεί θέση βασικού και στο σύλλογό του αλλά και στην εθνική του ομάδα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Άλεξ Κάλενς έπαιξε τα ξημερώματα βασικός στην ισοπαλία του Περού απέναντι στην Βενεζουέλα. Ήταν και βασικός στο τελευταίο ματς της ΑΕΚ για το πρωτάθλημα, πριν από την διακοπή για τις εθνικές ομάδες.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός του Περού, είχε μιλήσει ανοιχτά για την σημασία να μπορέσει να επιστρέψει ο Κάλενς στην βασική ενδεκάδα. Ήταν κάτι που, όπως είπε, η εθνική του ομάδα το είχε ανάγκη.

Ο Κάλενς προέρχεται από μια σεζόν με διάφορα προβλήματα στην Ισπανία, με λίγα ματς στον σύλλογο του και έχοντας χάσει την θέση του στο βασικό σχήμα του Περού. Τώρα ο Κάλενς είναι ξανά βασικός στην εθνική του ομάδα. Ενώ με την ΑΕΚ έχει παίξει επτά ματς ως βασικός στο πρωτάθλημα. Έχει χάσει μόνο ένα. Αυτό με τον ΠΑΟΚ, λόγω ενοχλήσεων. Σ’ όλα τα υπόλοιπα, είναι βασικός.

Ο Αλμέιδα και η δουλειά που έχει κάνει, έδωσαν ξανά στον Κάλενς αυτό που είχε για λίγο χάσει. Την αυτοπεποίθηση και την στόφα του βασικού. Ο Περουβιανός παίζει πλέον με μεγάλη σιγουριά για τον εαυτό του και κάνει εξαιρετικά ματς. Εξάλλου την θέση του βασικού δεν την έχει πάρει χαριστικά, αλλά την έχει κερδίσει.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ασχολούμαστε με το ντέρμπι στο Καραϊσκάκη και όχι με τον… τελικό
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X