ΑΕΚ: Την Πέμπτη κρίνεται η κατάσταση του Γκαρσία - Χωρίς νέα προβλήματα για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα

ΑΕΚ: Την Πέμπτη κρίνεται η κατάσταση του Γκαρσία - Χωρίς νέα προβλήματα για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα
Photo Credits: INTIME

Προς το παρόν θετικά είναι τα δείγματα στα Σπάτα ενόψει του αγώνα της ΑΕΚ με τον ΠΑΣ Γιάννινα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε αναμμένα κάρβουνα εξακολουθούν να κάθονται στην ΑΕΚ, περιμένοντας τα νεότερα για την κατάσταση του Λιβάι Γκαρσία.

Ο επιθετικός της Ένωσης επέστρεψε στην Αθήνα. υποβλήθηκε σε εξατάσεις και τα αποτελέσματά τους θα βγουν αύριο με την αγωνία να παρατείνεται για λίγο ακόμα. Στο μεταξύ κανένα άλλο πρόβλημα δεν φαίνεται πως υπάρχει καθώς άπαντες στα Σπάτα – πλην Πάολο Φερνάντες- προπονούνται κανονικά.

Ο 26χρονος επιθετικός αισθάνθηκε ενοχλήσεις  στις προπονήσεις με την εθνική Τριντινάντ και Τομπάγκο και αποφασίστηκε να επιστρέψει εσπευσμένα στην Αθήνα. Οι πληροφορίες από την Ένωση αναφέρουν ότι δεν υπάρχει σχέση με τους παλαιότερους τραυματισμούς που ταλαιπώρησαν τον παίκτη φέτος.

Από την ΑΕΚ τονίζουν πως οι ενοχλήσεις του Λιβάι Γκαρσία είναι στο σημείο που είχε δεχθεί χτύπημα στον αγώνα με την Μαρσέιγ, στο ίδιο σημείο που είχε χτυπήσει πρόσφατα και ο Εχσάν Χατζισαφί αλλά κανένα ασφαλές συμπέρασμα δεν μπορεί να εξαχθεί πριν γίνει η μαγνητική.

Στην ΑΕΚ ελπίζουν πως δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό, καθώς ο Ματίας Αλμέιδα δεν θα ήθελε να στερηθεί εκ νέου τις υπηρεσίες του Γκαρσία, πάνω που επέστρεψε στη δράση και πέτυχε και το πρώτο του γκολ.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X