ΑΕΚ - Άρης: 10-17 Γενάρη οι πιθανότερες ημερομηνίες για τα ματς Κυπέλλου!

ΑΕΚ - Άρης: 10-17 Γενάρη οι πιθανότερες ημερομηνίες για τα ματς Κυπέλλου!
Photo Credits: INTIME

Για τις 10-17 του Ιανουαρίου προορίζεται το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Άρη για το Κύπελλο Ελλάδος

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ είναι πολύ πιθανό να αντιμετωπίσει τον Άρη για το Κύπελλο  στις ημερομηνίες 10-17 Γενάρη.

Τις τελευταίες ημέρες υπάρχει αρκετή φασαρία, όσον αφορά τις ημερομηνίες διεξαγωγής των αγώνων για το Κύπελλο Ελλάδος. Αυτό συνέβη διότι οι ημερομηνίες που είχαν οριστεί αρχικά κρίθηκαν ακατάλληλες, αρχικά λόγω της επετείου του Γρηγορόπολου στις 6 Δεκεμβρίου και δεύτερον διότι στις 7 του ίδιου μήνα, είναι προγραμματισμένη η επίσκεψη του Προέδρου της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Το αίτημα αυτό έγινε από την ελληνική Αστυνομία καθώς εκείνες τις μέρες θα χρειαστεί να είναι σε υψηλή ετοιμότητα για τα προαναφερθέντα γεγονότα και δεν μπορεί να στείλει αρκετό σώμα στα παιχνίδια της ΑΕΚ με τον Άρη και του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό.

Έτσι, η νέα ημερομηνία που μοιάζει ως η επικρατέστερη είναι η 10-17 Ιανουαρίου. Κάτι επίσημο δεν υπάρχει ακόμα, όμως λόγω του φορτωμένου προγράμματος της ΑΕΚ την φετινή σεζόν, αυτή μοιάζει ως η καταλληλότερη ημερομηνία.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X