«Ο Λιβάι Γκαρσία έχει δυνατότητες διάκρισης σε μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα»

«Ο Λιβάι Γκαρσία έχει δυνατότητες διάκρισης σε μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα»
Photo Credits: INTIME

O ασίσταντ κόουτς του Τρινιντάντ και πρώην προπονητής του Γκαρσία, Ντέρεκ Κινγκ μίλησε για τον Λιβάι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την ώρα που στην ΑΕΚ υπάρχει αγωνία για τη σοβαρότητα του τραυματισμού του Λιβάι Γκαρσία, η απουσία του 26χρονου επιθετικού από το τελευταίο παιχνίδι (21/11) της Εθνικής ομάδας του Τρινιντάντ & Τομπάγκο κόντρα στις ΗΠΑ, κάθε άλλο παρά στα…ψιλά πέρασε.

Κι όλα αυτά, σε μια αναμέτρηση όπου το Τρινιντάντ & Τομπάγκο παρά τη νίκη (2-1) αποκλείστηκε από τα ημιτελικά του Concacaf Nations League, λόγω της ήττας (3-0) στο πρώτο ματς.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Άνγκους Ίβ, στάθηκε στις δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος του δεύτερου ματς απέναντι στην Αμερική, στην απουσία του άσου της ΑΕΚ, κάνοντας λόγο για μια κομβική απώλεια.

«Ο Λιβάι ήταν μία κομβική απώλεια για μας σ’ αυτό το ματς. Αν ήταν μέρος αυτού του παιχνιδιού, με τον ρυθμό, τη δύναμη και την εμπειρία του, ίσως να μας έδινε κάποιες πιθανότητες περισσότερες να πάρουμε το ματς με μεγαλύτερο σκορ.

Το να είναι εδώ ο Λιβάι και στα αποδυτήρια της ομάδας και με την εμπειρία του βοηθάει την ομάδα, θα θέλαμε πολύ να τον έχουμε στα αποδυτήρια» τόνισε ο τεχνικός της Εθνικής ομάδας του Τρινιντάντ & Τομπάγκο.

Σε ανάλογο μήκος κύματος κινήθηκε και ο ασίσταντ κόουτς της ομάδας, Ντέρεκ Κινγκ κι άλλοτε προπονητής (το 2015) του Γκαρσία στην Εθνική ομάδα Under -20, μιλώντας στο SDNA.

«Μας έλειψε ο Γκαρσία. Είναι ένας από τους ηγέτες της ομάδας. Οι συμπαίκτες του τον βλέπουν και παίζουν με τη δική του ενέργεια.

Στο δεύτερο ματς με τις ΗΠΑ και βάσει αποτελέσματος, η απουσία του φάνηκε να μην κόστισε σε μεγάλο βαθμό.

Η ομάδα πήγε καλά, παρότι δεν κατάφερε να πάρει σκορ πρόκρισης…» τόνισε αρχικά ο Ντέρεκ Κινγκ και πρόσθεσε σχετικά με την θητεία του Λιβάι στην ΑΕΚ και την προοπτική της μελλοντικής μεταγραφής σε έναν μεγάλο ευρωπαϊκό σύλλογο.

«Ο Γκαρσία έχει κάνει καλά παιχνίδια στην ΑΕΚ. Κάποια στιγμή όμως θα θέλει κάτι διαφορετικό στην καριέρα του.

Θεωρώ πως διαθέτει τις δυνατότητες να παίξει σε μια μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα. Έχει την ικανότητα να αγωνιστεί και να διακριθεί σε υψηλό επίπεδο στην Ευρώπη».

 

Σταμάτης Βούλγαρης: Ασχολούμαστε με το ντέρμπι στο Καραϊσκάκη και όχι με τον… τελικό
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X