Τσατάλης για τη φιλοξενία στην «OPAP Arena - Αγιά Σοφιά» : «Σημαντικό να παίζει η Εθνική σε γήπεδο που μπορούν να φιλοξενηθούν όλοι»

Τσατάλης για τη φιλοξενία στην «OPAP Arena - Αγιά Σοφιά» : «Σημαντικό να παίζει η Εθνική σε γήπεδο που μπορούν να φιλοξενηθούν όλοι»
Photo Credits: INTIME

O Tάσος Τσατάλης σχολίασε την εξαιρετική βραδιά της εθνικής χθες στο «OPAP Arena - Αγιά Σοφιά»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

O Tάσος Τσατάλης σχολίασε με ποστ στα προσωπικά του social media την εξαιρετική βραδιά της εθνικής χθες στο «OPAP Arena – Αγιά Σοφιά» και τόνισε πόσο σημαντικό είναι το γεγονός πως στο γήπεδο μπορούν να παρευρεθούν όλοι όσοι επιθυμούν, από αθλητές και παράγοντες έως τους δημοσιογράφους.

Αναλυτικά:

Εξαιρετική βραδιά χθες στο Σπίτι Μας που είναι πλέον Σπίτι του Ελληνικού Ποδοσφαίρου, φτιαγμένο και προορισμένο ακριβώς για τέτοιου είδους βραδιές. Αξίζει να σημειωθεί όμως, πως είναι πολύ σημαντικό εκτός των άλλων η Εθνική μας να παίζει σε ένα γήπεδο που ανήκει μεν σε σύλλογο, σε περιοχή ταυτισμένη με τον σύλλογο, αλλά στο οποίο μπορούν να παραβρίσκονται και να παρακολουθούν τα παιχνίδια χωρίς να φοβούνται τίποτε, αθλητές και παράγοντες όλων των ομάδων και – ακόμη πιο σημαντικό- όποιος δημοσιογράφος θέλει. Μέχρι αρκετά πρόσφατα δυστυχώς το αυτονόητο δεν ήταν αυτονόητο.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X