Ενθουσιασμένη από την «Αγιά Σοφιά - OPAP Arena» η Πρέσβειρα της Γαλλίας στην Ελλάδα - Φιλοξενήθηκε στη σουίτα Μελισσανίδη και πήρε φώρο φανέλα ΑΕΚ! (ΦΩΤΟ)

Ενθουσιασμένη από την «Αγιά Σοφιά - OPAP Arena» η Πρέσβειρα της Γαλλίας στην Ελλάδα - Φιλοξενήθηκε στη σουίτα Μελισσανίδη και πήρε φώρο φανέλα ΑΕΚ! (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης φιλοξένησε στη σουίτα του την Πρέσβειρα της Γαλλίας στην Ελλάδα Λορένς Αουέρ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το βλέμμα της Ευρώπης ήταν στραμμένο χθες στην «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena» όπου η Ελλάδα φιλοξένησε τη Γαλλία για τα προκριματικά του EURO. Και μπορεί η πρόκριση να είχε κριθεί, όμως στη Νέα Φιλαδέλφεια έγινε ένα ματς γιορτή.

Χθες το βράδυ μάλιστα στην OPAP Arena, φιλοξενήθηκε στην σουίτα του Δημήτρη Μελισσανίδη, η Πρέσβειρα της Γαλλίας στην Ελλάδα, Λορένς Αουέρ.

Η Πρέσβειρα της Γαλλίας παρακολούθησε όλη την αναμέτρηση μαζί με τον διοικητικό ηγέτης της ΑΕΚ και τον Ματίας Αλμέιδα που επίσης φιλοξενούταν στην σουίτα όπως είναι γνωστό.

Η Γαλλίδα πανηγύρισε τα γκολ και των δύο ομάδων, ενώ ήταν ενθουσιασμένη από το γήπεδο της Ένωσης και την φιλοξενία που είχε. Τέλος, έλαβε και δώρο την φανέλα της ΑΕΚ με το όνομα της.

Δείτε εικόνες:

Ενθουσιασμένη από την «Αγιά Σοφιά - OPAP Arena» η Πρέσβειρα της Γαλλίας στην Ελλάδα - Φιλοξενήθηκε στη σουίτα Μελισσανίδη και πήρε φώρο φανέλα ΑΕΚ! (ΦΩΤΟ) Ενθουσιασμένη από την «Αγιά Σοφιά - OPAP Arena» η Πρέσβειρα της Γαλλίας στην Ελλάδα - Φιλοξενήθηκε στη σουίτα Μελισσανίδη και πήρε φώρο φανέλα ΑΕΚ! (ΦΩΤΟ) Ενθουσιασμένη από την «Αγιά Σοφιά - OPAP Arena» η Πρέσβειρα της Γαλλίας στην Ελλάδα - Φιλοξενήθηκε στη σουίτα Μελισσανίδη και πήρε φώρο φανέλα ΑΕΚ! (ΦΩΤΟ) Ενθουσιασμένη από την «Αγιά Σοφιά - OPAP Arena» η Πρέσβειρα της Γαλλίας στην Ελλάδα - Φιλοξενήθηκε στη σουίτα Μελισσανίδη και πήρε φώρο φανέλα ΑΕΚ! (ΦΩΤΟ)

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X