NBA: Πλησιάζει στην δεκάδα των κορυφαίων σκόρερ ο Ντουράντ

NBA: Πλησιάζει στην δεκάδα των κορυφαίων σκόρερ ο Ντουράντ
Photo Credits: INTIME

Ο Κέβιν Ντουράντ βρίσκεται πολύ κοντά στο να βρεθεί στην 10η θέση των κορυφαίων σκόρερ στην ιστορία του NBA

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πολύ κοντά στο να γράψει το όνομα του με χρυσά γράμματα στην ιστορία βρίσκεται ο Κέβιν Ντουράντ αφού πλησιάζει την δεκάδα με τους κορυφαίους σκόρερ στην ιστορία του NBA.

Ο Ντουράντ πέτυχε 31 πόντους στη νίκη των Φίνιξ Σανς επί των Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς με σκορ 120-107, στο ματς που ήταν το 1000ο του στη λίγκα!

Με αυτόν τον τρόπο ξεπέρασε τον Έλβιν Χέιζ και ανέβηκε στην 11η θέση της λίστας των σκόρερ όλων των εποχών του NBA, έχοντας σκοράρει ήδη 27,331 πόντους στην πλούσια καριέρα του.

Ο 35χρονος χρειαζόταν 14 πόντους όταν ξεκίνησε το ματς για να περάσει τον σπουδαίο Hall of Famer, και έβαλε και τους 14 στο πρώτο δωδεκάλεπτο με 6/6 σουτ, συμπεριλαμβανομένου ενός τρίποντου και μιας ελεύθερης βολής. Επόμενος στόχος είναι ο θρυλικός Μόουζες Μαλόουν, ο οποίος αριθμεί 27,409 πόντους, επομένως ο «KD» θα τον περάσει εκτός απροόπτου πολύ σύντομα.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X