Νίκη κόντρα στην Στσέτσιν για να αγκαλιάσει την πρώτη θέση θέλει η ΑΕΚ Betsson (19:30, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)

Νίκη κόντρα στην Στσέτσιν για να αγκαλιάσει την πρώτη θέση θέλει η ΑΕΚ Betsson (19:30, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ Betsson υποδέχεται τους πρωταθλητές Πολωνίας σε ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι

Η ΑΕΚ Betsson υποδέχεται την Στσέτσιν (19:30 CosmoteSport4, LIVE σχολιασμός enwsi.gr) στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των Ομίλων του BCL.

Η ΑΕΚ έχει μέχρι στιγμής το απόλυτο στον όμιλο με ρεκόρ 3-0, έχοντας κερδίσει την προηγούμενη αγωνιστική του Πολωνούς στην έδρα τους. Η ομάδα του Ζοάν Πλάθα είναι το φαβορί για την πρώτη θέση και θέλει δύο νίκες ακόμα για να εξασφαλιστεί και μαθηματικά, αρχής γενομένης από την σημερινή αναμέτρηση.

Οι παίκτες μπορεί να είναι απογοητευμένοι από τον τρόπο που έχασαν την μεγάλη νίκη την Δευτέρα, όμως θα πρέπει να βρουν δυνάμεις για να παίξουν το παιχνίδι τους, αφού και καλύτερη αλλά και ποιοτικότερη ομάδα έχει η ΑΕΚ.

Ο Ισπανός προπονητής έχει όλους τους παίκτες διαθέσιμους, αφού και ο ΜακΡέι που προστατεύτηκε απέναντι στον Παναθηναϊκό, θα σφίξει τα δόντια και θα παίξει, με την Ένωση να μπορεί να χρησιμοποιήσει και τους 7 ξένους.

Θυμίζουμε ότι και οι τρεις άλλες ομάδες του Ομίλου έχουν ρεκόρ 1-2, οπότε από σήμερα θα ξεχωρίσουν οι ομάδες που θα παλέψουν για την πρώτη θέση και τα play-in.
Διαιτητές του σημερινού αγώνα θα είναι οι Αντόνιο Κόντε (Ισπανία), Γκβίντας Γκεντβίλας (Λιθουανία) και Ράντομιρ Βογίνοβιτς (Μαυροβούνιο).

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X