Σκηνικά χάους στις εξέρες του Μαρακανά: Πεδίο μάχης, επεισόδια με την αστυνομία και αποχώρηση της Αργεντινής με εντολή Μέσι! (VIDEO)

Σκηνικά χάους στις εξέρες του Μαρακανά: Πεδίο μάχης, επεισόδια με την αστυνομία και αποχώρηση της Αργεντινής με εντολή Μέσι! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ο απόλυτος χαμός στο Μαρακανά για το ματς της Βραζιλίας με την Αργεντινή

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Από θλιβερά επεισόδια στις κερκίδες στιγματίστηκε το μεγάλο ντέρμπι της Λατινικής Αμερικής ανάμεσα σε Βραζιλία και Αργεντινή στο «Μαρακανά»!

Η σέντρα της αναμέτρησης ξεκίνησε με μισή ώρα καθυστέρηση εξαιτίας επεισοδίων μεταξύ των οπαδών των δυο ομάδων και της Αστυνομίας που είχαν ως αποτέλεσμα τον τραυματισμών δεκάδων ανθρώπων που διακομίστηκαν στο νοσοκομείο.

Ανάμεσα στα πολλά βίντεο που έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας, ίλιγγο προκαλεί αυτό που άνθρωπος της βραζιλιάνικης αστυνομίας, επιτείθεται με γκλοπ σε οπαδούς των φιλοξενούμενων, προκαλώντας την αντίδραση του τερματοφύλακα της «αλμπισελέστε» Εμιλιάνο Μαρτίνες, ο οποίος κυριολεκτικά «βούτηξε» ανάμεσα στο πλήθος προκειμένου να σταματήσει τις σκηνές βίας.

Η βίαιη συμπεριφορά των αστυνομικών κατά των Αργεντινών ήταν αυτή που εξόργισε τους παίκτες της Αλμπιτσελέστε με τον Μέσι να παρακολουθεί τι συμβαίνει και να… δίνει εντολή στους συμπαίκτες του να φύγουν από τον αγωνιστικό χώρο διαμαρτυρόμενοι για τη συμπεριφορά των αστυνομικών.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X