Η Αργεντινή του Μέσι άλωσε και το Μαρακανά, κέρδισε 1-0 τη Βραζιλία (VIDEO)

Η Αργεντινή του Μέσι άλωσε και το Μαρακανά, κέρδισε 1-0 τη Βραζιλία (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Σε ένα ματς με πολύ ένταση και ξύλο εντός και εκτός γραμμών η Αργεντινή πήρε τη νίκη κόντρα στη Βραζιλία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Αργεντινή του Λιονέλ Μέσι πήρε μια ιστορική νίκη (0-1) με γκολ του Οταμέντι, και ανάγκασε την Βραζιλία στην πρώτη της ήττα στο σπίτι της στην φάση προκριματικών ενός Μουντιάλ.

Συγκεκριμένα στο 63ο λεπτό του αγώνα, μετά από κόρνερ που εκτέλεσε ο Λο Σέλσο, ο Οταμέντι έπιασε την κεφαλιά και την έστειλε στην εστία του Άλισον για το 1-0, με την “αλμπισελέστε” να παραμένει στην κορυφή του πίνακα με 15 βαθμούς.

Το μεγάλο ντέρμπι στιγματίστηκε από σοβαρά επεισόδια στις εξέδρες μεταξύ οπαδών των δύο ομάδων, αλλά και Αστυνομίας, με αποτέλεσμα η σέντρα του αγώνα να καθυστερήσει για σχεδόν μισή ώρα (28 λεπτά).

Στο σημείο που έλαβαν χώρα τα επεισόδια μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων και της Αστυνομίας βρέθηκαν και οι παίκτες προκειμένου να ηρεμήσουν την κατάσταση.

Μάλιστα, ο τερματοφύλακας της αλμπισελέστε, Εμιλιάνο Μαρτίνες, επιτέθηκε σε αστυνομικό που κρατούσε στα χέρια του γκλοπ προκειμένου να υπερασπιστεί τους οπαδούς της ομάδας του.

Οι παίκτες της Αργεντινής πήγαν στα αποδυτήρια, διαμαρτυρόμενοι για τη βαρβαρότητα των αστυνομικών προς τους φιλάθλους της ομάδας.

Τελικά, ύστερα από διαβουλεύσεις μεταξύ όλων των εμπλεκόμενων πλευρών, οι παίκτες της Αργεντινής επέστρεψαν στον αγωνιστικό χώρο και ο αγώνας ξεκίνησε κανονικά.

 

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X