Καταλάβατε γιατί ήθελαν να παίξουν Δευτέρα κόντρα στην ΑΕΚ Betsson;

Καταλάβατε γιατί ήθελαν να παίξουν Δευτέρα κόντρα στην ΑΕΚ Betsson;
Photo Credits: INTIME

Ο Ενωσίτης είναι εδώ για να αποκαλύψει τα σκάνδαλα των αιωνίων, που νομίζουν ότι έχουν απέναντι τους ιθαγενείς

Ο Ενωσίτης επιστρέφει για να ξεμπροστιάσει για άλλη μια φορά το μπασκετικό κατεστημένο. Το ματς προχθές το είδαμε όλοι. Είδαμε και καταλάβαμε πολλά θα πω εγώ. Ο Παναθηναϊκός πήρε μια νίκη από τύχη και από το σπρώξιμο που είχε για 40 λεπτά αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ. Αλλά αυτό θα το πιάσουμε αργότερα, καθώς το σκάνδαλο είναι άλλο.

Καταλάβατε για ποιο λόγο ήθελαν να παίξουν Δευτέρα με την ΑΕΚ; Ήθελαν μια μέρα παραπάνω ξεκούραση για να μπορέσουν να αντέξουν στον ρυθμό που παίζει η ομάδα του Πλάθα. Στην Ισπανία είδατε τι έγινε; Ρεάλ και Μπαρτσελόνα μετά την διπλή αγωνιστική της Ευρωλίγκας, χάσανε και οι δύο, παίζοντας την Κυριακή. Είδατε μήπως και από ποιες ομάδες; Από την Μάλαγα και την Μούρθια, δύο ομάδες BCL. Αλλά εκεί βλέπετε επιτρέπεται να χάνουν και δεν δίνουν μια μέρα παραπάνω ξεκούραση επειδή έτσι γουστάρουν.

Τελικά ποια ομάδα θα βγει ζημιωμένη από αυτό; Μα φυσικά η ΑΕΚ, που μέσα σε 48 ώρες θα δώσει το πιο κρίσιμο παιχνίδι της μέχρι τώρα στην Ευρώπη. Όταν παραπονέθηκαν οι άνθρωποι της ομάδας στον ΕΣΑΚΕ, αυτό που έκαναν ήταν να αλλάξουν την ώρα διεξαγωγής από 20:15 σε 17:15. Αυτή ήταν όλη τους η κάψα, μην τυχόν και είναι κουρασμένος ο Παναθηναϊκός.

Είμαστε εδώ για να σας αποκαλύψουμε και το σκάνδαλο των κανονισμών. Κανονικά όταν πρέπει να οριστεί ένας αγώνας με δύο ομάδες που είτε έπαιξαν, είτε θα παίξουν σε σύντομο χρονικό διάστημα, βάσει κανονισμού λαμβάνεται υπόψη ο αγώνας που θα παιχτεί. Δηλαδή ο Παναθηναϊκός έπαιζε Παρασκευή βράδυ και η ΑΕΚ θα παίξει Τετάρτη απόγευμα. Ο κανονισμός δίνει το πλεονέκτημα στην ομάδα που θα παίξει για να έχει μια μέρα παραπάνω και όχι σε αυτήν που έπαιξε, οπότε το παιχνίδι έπρεπε να οριστεί για Κυριακή.

Στον ΕΣΑΚΕ, καταπάτησαν κάθε κανονισμό και δεν δέχτηκαν την μεταφορά του Κυριακή, καταψηφίζοντας όλοι πλην Κολοσσού, την πρόταση της ΑΕΚ. Όλοι σκέφτηκαν το συμφέρον τους, που δεν είναι άλλο από το να μείνει η Ένωση πίσω στην βαθμολογία.

Πάμε και στους διαιτητές της αναμέτρησης. Η ΑΕΚ μέχρι αυτό το παιχνίδι ήταν πρώτη σε εκτελεσμένες βολές στο πρωτάθλημα με 23.8 ανά αγώνα, καθώς περνάει πολύ συχνά την μπάλα μέσα στην ρακέτα. Το ίδιο έκανε και με τον Παναθηναϊκό, όπου οι ψηλοί της διέλυσαν τους αντίστοιχους της αντιπάλου της. Και όμως, οι βολές ήταν 22-7 και πάλι καλά να λέμε που μας έκαναν την χάρη και έδωσαν και αυτές.

Δύο τεχνικές ποινές, η μία στον Πλάθα που δεν μιλάει σχεδόν ποτέ, αλλά αγανάκτησε και η άλλη στον Μάκλεμορ, που στο τρίποντο που έβαλε έκανε τον ακροβάτη από το σπρώξιμο του Γκριγκόνις.
Με αυτά και με αυτά, η ΑΕΚ αντί να έχει δύο νίκες με Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, έχει δύο ήττες.

Δεν πειράζει όμως, θα έρθουν και από τα Λιόσια στον δεύτερο γύρο. Ο Ολυμπιακός μάλιστα έρχεται μετά από διπλή αγωνιστική στην Ευρωλίγκα και ήδη έχει αρχίσει να συζητάει για αναβολή, αλλά αυτήν την φορά θα έχουν γνώση οι φύλακες. Σας περιμένουμε.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X