Πρωτιά στις τεχνικές ο Αταμάν

Πρωτιά στις τεχνικές ο Αταμάν
Photo Credits: INTIME

Στη λίστα με τους προπονητές με τις περισσότερες τεχνικές ποινές βρέθηκε πρώτος ο Αταμάν

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Εργκίν Αταμάν είναι γνωστό οτι είναι ένας πολύ εκρηκτικός προπονητής που δεν καταφέρνει πάντα να κρατήσει τα συναισθήματά του.

Ο Τούρκος τεχνικός είναι από τους πιο έντονους προπονητές στην Ευρωλίγκα, καθώς αρκετά συχνά βγαίνει εκτός εαυτού και τα βάζει είτε με τους παίκτες του είτε με τους διαιτητές, πολλές φορές προσπαθώντας και να αφυπνίσει το κοινό της ομάδας του.

Γι’ αυτούς τους λόγους, ο Αταμάν γίνεται συχνά αποδέκτης τεχνικών ποινών. Αυτό επιβεβαιώνεται και από ένα ενδιαφέρον στατιστικό του BasketNews, που κατέγραψε τις φορές που έχουν δεχθεί τεχνικές ποινές οι προπονητές της Ευρωλίγκας, με τον Αταμάν να βρίσκεται στην πρώτη θέση της σχετικής λίστας, έχοντας τέσσερις!

Δεύτερος με τρεις είναι ο Άλεξ Μουμπρού, ενώ από 2 έχουν οι Ρότζερ Γκριμάου, Ερντέμ Τσαν, Οντέντ Κάτας και Πάμπλο Λάσο. Εντύπωση προκαλεί η απουσία του πάντοτε «έντονου» Ζέλικο Ομπράντοβιτς από τη λίστα.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X