Παράνοια στον κόσμο της ΑΕΚ για τον «τελικό» με τον Άγιαξ - Εξαντλήθηκαν σε χρόνο ρεκόρ τα εισιτήρια

Παράνοια στον κόσμο της ΑΕΚ για τον «τελικό» με τον Άγιαξ - Εξαντλήθηκαν σε χρόνο ρεκόρ τα εισιτήρια
Photo Credits: INTIME

Δεν κρατιέται ο κόσμος της ΑΕΚ για τον «τελικό» με τον Άγιαξ στις 14 Δεκεμβρίου με τα εισιτήρια να γίνονται ανάρπαστα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δεν κρατιέται ο κόσμος της ΑΕΚ για τον «τελικό» με τον Άγιαξ… Αμόκ στους φίλους της ΑΕΚ για τον «τελικό» της 14ης Δεκεμβρίου με τον Άγιαξ στο Άμστερνταμ.

Ο κόσμος της ΑΕΚ δεν κρατιέται για το ματς-τελικό με τον Άγιαξ στις 14 Δεκεμβρίου στο Άμστενταμ. Ελάχιστες ώρες μετά την έναρξη της προπώλησης των εισιτηρίων για το ματς, αυτά έκαναν φτερά… Και δεν μιλάμε για λίγα εισιτήρια. Μιλάμε για 2.600 «μαγικά χαρτάκια» τα οποία οι οπαδοί της ΑΕΚ έσπευσαν να προμηθευτούν άμεσα για να είναι δίπλα στην ομάδα του Ματίας Αλμέιδα.

Τώρα μένει να δούμε αν και τι θα μείνει από αυτά που πήραν σύνδεσμοι. Ωστόσο και αυτά ως φαίνεται θα κάνουν… φτερά, με δεδομένο πως και οι οργανωμένοι οπαδοί της ΑΕΚ περιμένουν πως και πως το ματς με τον Άγιαξ που θα κρίνει πολλά για την φετινή ευρωπαϊκή πορεία της Ένωσης.

Ο κόσμος της ΑΕΚ είναι δίπλα στην ομάδα εντός και εκτός συνόρων. Και η εξάντληση των εισιτηρίων του ματς με τον Άγιαξ αποτελεί άλλη μία απόδειξη πως ομάδα και κόσμος είναι ένα σε μία χρονιά, όπου οι στόχοι είναι υψηλοί.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X