Σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για το Άγιαξ-ΑΕΚ

Σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για το Άγιαξ-ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στον αέρα τα εισιτήρια για το ματς της ΑΕΚ με τον Άγιαξ στην Ολλανδία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Βγήκαν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για τον εκτός αγώνα της ΑΕΚ με τον Άγιαξ, στις 14 Δεκεμβρίου στην Johan Cruyff Arena για την 6η αγωνιστική των ομίλων του UEFA  Europa League.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει ότι αρχίζει μέσω του aekfc.gr η προπώληση των εισιτηρίων για τον εκτός έδρας αγώνα της ομάδας μας με τον Άγιαξ (14/12 – 22.00), στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής των ομίλων του UEFA Europa League. Η τιμή των εισιτηρίων είναι 32 ευρώ.

Για λόγους ασφαλείας, οφείλετε κατά την αγορά του εισιτηρίου σας να δηλώσετε έγγραφο ταυτοπροσωπίας, τη χώρα από την οποία θα ταξιδέψετε στην Ολλανδία, όπως επίσης και τον τρόπο άφιξης (οδικώς / αεροπορικώς).

Όσοι φίλαθλοι ολοκληρώσουν την προαγορά τους θα λάβουν στο mail τους επιβεβαιωτικό μήνυμα, ενώ θα υπάρξουν νεότερες ενημερώσεις για τον τρόπο παραλαβής των εισιτηρίων, καθώς και για οδηγίες μετάβασης στο γήπεδο την ημέρα του αγώνα.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X