Εθνική Ελλάδας: Με νέο υπερσύγχρονο πούλμαν η Εθνική στον αγώνα με τη Γαλλία

Εθνική Ελλάδας: Με νέο υπερσύγχρονο πούλμαν η Εθνική στον αγώνα με τη Γαλλία
Photo Credits: INTIME

Στον αγώνα με τη Γαλλία θα παρουσιαστεί το νέο υπερσύγχρονο πούλμαν της Εθνικής

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

 

Η Εθνική σήμερα αντιμετωπίζει την Γαλλία για τον τελευταίο αγώνα των προκριματικών του Euro 2024. Παρά τη μη ύπαρξη βαθμολογικού ενδιαφέροντος, αφού το μέλλον των δύο ομάδων έχει κριθεί ήδη, οι διεθνείς σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΠΟ θα έχουν την χαρά να εγκαινιάσουν το νέο πούλμαν της ομάδας.

Αυτό θα γίνει κατά τη μεταφορά της αποστολής από το ξενοδοχείο που έχει καταλύσει η «επίσημη αγαπημένη» προς την «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena». Μάλιστα το πούλμαν προηγμένης τεχνολογίας θα το χρησιμοποιούν απο δω και πέρα όλες οι Εθνικές ομάδες.

Η σχετική ανακοίνωση:

«Η επίσημη παρουσίαση του νέου πούλμαν της Εθνικής Ομάδας θα γίνει σήμερα με την μεταφορά των διεθνών από το ξενοδοχείο στο γήπεδο.

Ευχαριστούμε και επαινούμε δημόσια την Υφυπουργό Μεταφορών κυρία Χριστίνα Αλεξοπούλου για την ταχύτητα και αποτελεσματικότητα των ενεργειών της. Περιποιεί τιμή στην κυβέρνηση».

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X