Φούντας: Σενάρια για επιστροφή στην Ελλάδα με δανεισμό!

Φούντας: Σενάρια για επιστροφή στην Ελλάδα με δανεισμό!
Photo Credits: INTIME

Ο Ταξιάρχης Φούντας, τον περασμένο Αύγουστο εγκατέλειψε το MLS και την DC Γιουνάιτεντ, υπογράφοντας στην Τραμπζονσπόρ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ταξιάρχης Φούντας έπειτα από 6,5 χρόνια στο εξωτερικό βλέπει με καλό μάτι την επιστροφή του στο ελληνικό πρωτάθλημα, ακόμη και με τη μορφή δανεισμού.

Ο Ταξιάρχης Φούντας, τον περασμένο Αύγουστο εγκατέλειψε το MLS και την DC Γιουνάιτεντ, υπογράφοντας στην Τραμπζονσπόρ.

Στον τουρκικό σύλλογο, ιδιαίτερα μετά την επιστροφή του Αμπντουλάχ Αβτσί δεν έχει καταφέρει να καθιερωθεί.Είναι χαρακτηριστικό πως ξεκίνησε βασικός σε δύο μόλις ματς, ενώ χρησιμοποιήθηκε σε ακόμη έξι ως αλλαγή δίχως να καταφέρει να σκοράρει.

Ο Τούρκος τεχνικός, εμπιστεύεται τον Νιγηριανό Ονουάτσου ως μοναδικό προωθημένο, δίνοντας επίσης χρόνο συμμετοχής και στον 21χρονο συμπατριώτη του επιθετικό Ντεστάν.

Ο 28χρονος άσος περιμένει να πάρει ευκαιρίες, ωστόσο έπειτα από 6,5 χρόνια μακριά από την Ελλάδα δεν θα ήταν αρνητικός στο ενδεχόμενο επιστροφής, θεωρώντας πως σιγά-σιγά κλείνει ο κύκλος του σε ότι αφορά την διεθνή καριέρα του.

Πως θα μπορούσε να συμβεί αυτό; Σε περίπτωση που δεν υπολογίζεται από τον Αβτσί, ένας πιθανός δανεισμός σε σύλλογο της Super League θα μπορούσε να αποδειχθεί επικερδής και για τις δύο πλευρές ακόμη και τον Ιανουάριο.

Τα πάντα ωστόσο θα ξεκαθαρίσουν το προσεχές διάστημα, αφού μένει να ξεκαθαριστεί ο ακριβής ρόλος του στην ομάδα της Μαύρης Θάλασσας, αλλά και οι εγγυήσεις που θα λάβει για τον χρόνο συμμετοχής του.

 

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X