Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα μάχονται για το αστέρι της Ατλέτικο Μαδρίτης!

Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα μάχονται για το αστέρι της Ατλέτικο Μαδρίτης!
Photo Credits: INTIME

Την περίπτωση του 22χρονου Βραζιλιάνου εξτρέμ της Ατλέτικο Μαδρίτης, Σάμουελ Λίνο, φέρονται να εξετάζουν σοβαρά η Ρεάλ Μαδρίτης και η Μπαρτσελόνα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου να πλησιάζει, ολοένα και περισσότερα δημοσιεύματα έρχονται στο φως της επικαιρότητας τα οποία και συνδέουν τις κορυφαίες ευρωπαϊκές ομάδες με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους.

Σύμφωνα με τον πάντα έγκυρο δημοσιογράφο, Εκρέμ Κονούρ, ο Σάμουελ Λίνο της Ατλέτικο Μαδρίτης έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον των δύο κορυφαίων ομάδων της ισπανικής La Liga.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, τόσο η Ρεάλ Μαδρίτης, όσο και η Μπαρτσελόνα φέρονται να εξετάζουν σοβαρά την περίπτωση του 22χρονου Βραζιλιάνου εξτρέμ, ο οποίος και έχει αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις στη μέχρι στιγμής σεζόν με τη φανέλα των «ροχιμπλάνκος».

Μετά τον περσινό του δανεισμό στη Βαλένθια, ο νεαρός μεσοεπιθετικός επέστρεψε στο «Μετροπολιτάνο», μετρώντας φέτος 11 συμμετοχές με 3 γκολ και 4 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις. Το συμβόλαιό του με την Ατλέτικο ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2027, ωστόσο, δεν αποκλείεται σύντομα να υπάρξει μάχη ανάμεσα σε Ρεάλ και Μπάρτσα για την απόκτησή του!

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X