Ελπίδες για... φίλημα και ιστορική νίκη επί της Πορτογαλίας! (VIDEO)

Ελπίδες για... φίλημα και ιστορική νίκη επί της Πορτογαλίας! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Η Εθνική Ελπίδων «πάτησε» για 60 λεπτά τις πριμαντόνες της Πορτογαλίας και με σκόρερ τους Τζόλη και Παναγίδη πήρε την εκπληκτική νίκη με 2-1

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Εθνική Ελπίδων απέναντι της είχε μία ομάδα με παίκτες στα μεγαλύτερα πρωταθλήματα του κόσμου, που μέχρι στιγμής είχε το απόλυτο νικών στην προκριματική φάση. Ωστόσο, μέσα στο γήπεδο αυτή η χρηματιστηριακή διαφορά δεν φάνηκε πουθενά.

Οι παίκτες του Νίκου Παπαδόπουλου όχι μόνο κοίταξαν στα μάτια τους Ίβηρες, αλλά για 60 λεπτά τους έκαναν ότι ήθελαν στο γήπεδο, χάνοντας πάμπολλες ευκαιρίες για έναν ιστορικό θρίαμβο.

Το τελικό 2-1 που διαμορφώθηκε από γκολ του Τζόλη και του Παναγίδη ήταν μία νίκη με ιστορική, αλλά και πρακτική σημασία, αφού η Εθνική Ελπίδων έφτασε τους 11 βαθμούς και πέρασε στην προνομιούχο δεύτερη, προσπερνώντας την Κροατία.

Από το δεύτερο κιόλας λεπτό η Εθνική Ελπίδων είχε καθαρή ευκαιρία με τετ-α-τετ του Δαρέλα, ενώ στο πρώτο τέταρτο είχε άλλες δύο πολύ σημαντικές ευκαιρίες με Τζόλη και Παναγίδη.

Κόντρα στην ροή του ματς όμως, μία… φωτοβολίδα του Κονσεϊσάο έφερε το 0-1 (30’) και απόλυτη παγωμάρα στην Τρίπολη, όμως οι Έλληνες διεθνείς δεν πτοήθηκαν.

Με υπέροχο συνδυασμό με τον Δαρέλα, ο Τζόλης με συρτό σουτ έκανε το 1-1 (31’), ενώ στο τέλος του ημιχρόνου ένα δυνατό σουτ του Κουρφαλίδη άγγιξε το 2-1.

Αυτό ήρθε στο ξεκίνημα της επανάληψης. Από ωραίο ανέβασμα του Κίτσου και διαγώνιο πλασαριστό σουτ του Παναγίδη ήρθε η απόλυτη ανατροπή (51’), με τον Δαρέλα να χάνει μόνος από την μικρή περιοχή την ευκαιρία να κάνει με κεφαλιά και το 3-1 και τον Νιάρχο να νικιέται από τον αντίπαλο τερματοφύλακα σε νέο τετ-α-τετ!

Στο τελευταίο ημίωρο το σκηνικό άλλαξε και οι Πορτογάλοι πίεσαν, όμως με εξαίρεση μία φοβερή διπλή επέμβαση του Τζολάκη σε κλασική ευκαιρία των Κονσεϊσάο και Αραούχο, οι Πορτογάλοι δεν έφτασαν ποτέ κοντά στην ισοφάριση.

Το ιστορικό 2-1 έμεινε ως το τέλος και η Εθνική Ελπίδων έδειξε σε όλη την Ευρώπη ότι είναι μία ομάδα με πλούσιο ταλέντο, που αξίζει να προσεχθεί πολύ περισσότερο.

ΕΛΛΑΔΑ (Νίκος Παπαδόπουλος): Τζολάκης, Κρυπαράκος, Κωστή, Κωνσταντόπουλος, Κίτσος, Κουρφαλίδης (78’ Μεταξάς), Δαρέλας, Καραμπέρης, Τζόλης, Νιάρχος (56’ Ζουγλής), Παναγίδης (64’ Παναγιώτου).

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X