Μια αθλιότητα πέντε ετών, που ξεφτιλίστηκε οριστικά και αμετάκλητα, αλλά και που έσπειρε μίσος χωρίς κανένα λόγο

Μια αθλιότητα πέντε ετών, που ξεφτιλίστηκε οριστικά και αμετάκλητα, αλλά και που έσπειρε μίσος χωρίς κανένα λόγο
Photo Credits: INTIME

Ο Πάνος Λούπος στο προσωπικό του blog, για την ιστορική αποκατάσταση της αλήθειας του 2018

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

«Μπορείς να κοροϊδεύεις λίγους για πολύ καιρό, πολλούς για λίγο, αλλά όχι όλους για όλον τον καιρό». Έτσι δεν το είχε πει ο Λίνκολν; Σωστά! Σε μια μέρα, λοιπόν, που ο Δημήτρης Μελισσανίδης έγραψε μία ακόμα χρυσή σελίδα στην ιστορία της ΑΕΚ με τα εγκαίνια του Μουσείου Προσφυγικού Ελληνισμού, έλαχε να αποκατασταθεί οριστικά και αμετάκλητα, όλη η ιστορική αλήθεια για το πρωτάθλημα του 2018.

Μια αλήθεια βέβαια που όλοι γνωρίζαμε, αλλά ειλικρινά, αυτή η συνέντευξη του Κομίνη στους «betarades» ήρθε να αποδομήσει με τρόπο εκκωφαντικό, μια άθλια επικοινωνιακή προπαγάνδα πέντε ετών, που δυστυχώς, εκτός από ένα μάτσο παραμύθια, έσπειρε και πολύ μίσος χωρίς κανένα μα κανένα λόγο.

Η ΑΕΚ φυσικά δεν επηρεάστηκε ποτέ από αυτή την αθλιότητα. Το πρωτάθλημα του 2018 ήταν όχι απλά πανάξιο, αλλά κατακτήθηκε κόντρα σε όλους και σε όλα. Κόντρα σε συμμαχίες, σε δανεισμούς, κόντρα ακόμα και στις τότε κυβερνητικές επιθυμίες. Κανείς επίσης δεν περίμενε τον Κομίνη να πει το αυτονόητο, ότι δηλαδή το γκολ του Βαρέλα ήταν οφσάιντ. Κάτι που το γνωρίζουν καλά, ακόμα και οι εμπνευστές όλης αυτής της προπαγάνδας, που περιλάμβανε από… photoshop για το όπλο, μέχρι και ότι η ΑΕΚ ήταν εκείνη που αποχώρησε από την Τούμπα και θα έπρεπε να τιμωρηθεί!

Παραμύθια της Χαλιμάς, που τα αποδόμησε ένα προς ένα, ο άτυχος πρωταγωνιστής εκείνου του αγώνα, που περιέγραψε και με ανατριχιαστικό τρόπο, τόσο τις απειλές που δέχτηκε, όσο και τον δικαιολογημένο φόβο που ένιωσε για την οικογένειά του. Στο τέλος κάθε ιστορίας, πάντα με κάποιο τρόπο, αργά ή γρήγορα, η αλήθεια βγαίνει στο φως και εκθέτει ανεπανόρθωτα όσους επιχειρούσαν να την «βιάσουν» και να την κρατήσουν στο σκοτάδι.

Για μένα, που θα έλεγε και μια ψυχή που ήταν ο αρχηγός της σπέκουλας, θα επαναλάβω ότι το χειρότερο από αυτή την ιστορία, είναι ότι όσοι επένδυσαν και καλλιέργησαν αυτή την προπαγάνδα, έσπειραν χωρίς λόγο, μίσος και διχόνοια. Ας ελπίσουμε ότι δεν θα το κάνουν ξανά τώρα, για τα παιδιά που έκαναν τη συνέντευξη στον Κομίνη, γιατί τότε δεν απειλήθηκε μόνο ο διαιτητής, αλλά και άλλοι. Ας δείξουν έστω και τώρα, αν μη τι άλλο, λίγο αυτοσεβασμό.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X