Καταιγιστική η Μπαρτσελόνα κέρδισε την Ρεάλ Μαδρίτης 5-0 στο γυναικείο Clasico

Καταιγιστική η Μπαρτσελόνα κέρδισε την Ρεάλ Μαδρίτης 5-0 στο γυναικείο Clasico
Photo Credits: INTIME

Η ομάδα της Μπαρτσελόνα διέλυσε την αντίστοιχη της Ρεάλ Μαδρίτης στο στο γυναικείο clasico

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στα χρώματα της Μπαρτσελόνα βάφτηκε το γυναικείο clasico καθώς η «μπλαουγκράνα» κατάφερε να νικήσει την Ρεάλ Μαδρίτης με το απίστευτο σκορ 5-0 δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στο ντέρπμι.

Στο δωδέκατο μεταξύ τους clasico σε γυναικείο επίπεδο, η Μπαρτσελόνα έδειξε και πάλι την ανωτερότητα της και έφτασε εύκολα στο 12/12, δείχνοντας για ακόμη μια φορά την ποιότητα που έχει στο ρόστερ της. Παράλληλα, οι «μπλαουγκράνα» έδωσαν συνέχεια στο απόλυτο σερί τους, φτάνοντας στο 9/9 στο πρωτάθλημα. Έτσι μεγάλωσαν τη διαφορά από τις Μαδριλένες στους έξι βαθμούς, έχοντας 39 γκολ ενεργητικό και μόλις δύο παθητικό.

Τι και αν δεν έπαιζε η αρχηγός, Πουτέγιας. Η Μπαρτσελόνα κατάφερε να βρει ρυθμό και να πάρει από νωρίς τα ηνία, ανοίγοντας το σκορ με την κάτοχο της Χρυσής Μπάλας, Μπονμάτι στο 17ο λεπτό. Λίγο πριν από την ανάπαυλα, η Χάνσεν έκανε το 2-0, με την Καλντεντέι να γράφει το 3-0 του πρώτου μέρους στις καθυστερήσεις.

Το δεύτερο ημίχρονο έμοιαζε περισσότερο με τυπική διαδικασία. Η Μπαρτσελόνα ωστόσο δεν έσβησε τις μηχανές και στις καθυστερήσεις του αγώνα, έδωσε διαστάσεις θριάμβου στο clasico. Πίνα και Λόπεθ σκόραραν από μια φορά στα τελευταία λεπτά και διαμόρφωσαν το τελικό 5-0.

 

 

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X