Euro 2024: Τρομερή «γκέλα» της Ουαλίας στο Eρεβάν με την Αρμενία (1-1)

Euro 2024: Τρομερή «γκέλα» της Ουαλίας στο Eρεβάν με την Αρμενία (1-1)
Photo Credits: INTIME

Απίστευτη «γκέλα» για την Ουαλία, μία... στροφή πριν από το φινάλε των προκριματικών του EURO 2024

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Απίστευτη «γκέλα» για την Ουαλία, μία… στροφή πριν από το φινάλε των προκριματικών του EURO 2024. Απέναντι στην «αδιάφορη» βαθμολογικά Αρμενία, η Ουαλία του Ρόμπερτ Πέιτζ ήθελε πάση θυσία το «τρίποντο» για να παραμείνει στην 2η θέση και την επόμενη εβδομάδα με νίκη επί της Τουρκίας να «κλειδώσει» την πρόκριση στους τελικούς της διοργάνωσης.

Το παιχνίδι έληξε ισόπαλο με σκορ, 1-1, στο Eρεβάν και, πλέον, εάν η Κροατία επικρατήσει στο ματς που ακολουθεί με την Λετονία (19:00), τότε θα περάσει μόνη στην 2η θέση του 4ου ομίλου και την τελευταία αγωνιστική θα υποδεχτεί την Αρμενία στο Ζάγκρεμπ για να «σφραγίσει» το «εισιτήριο» για το Βερολίνο.

Η Αρμενία προηγήθηκε με τον Ζελαραγιάν στο 5΄, οι Ουαλοί ισοφάρισαν στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους με το αυτογκόλ του Τικνιζιάν, αλλά δεν κατάφεραν στο δεύτερο μέρος να βρουν το γκολ της νίκης και, πλέον, ελπίζουν μόνο σε «στραβοπάτημα» της «Χρβάτσκα» στη Ρίγα για να διατηρήσουν το «πάνω χέρι» στην υπόθεση της απευθείας πρόκρισης μετά την Τουρκία.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X