Τζαβέλλας: Είπε «αντίο» στην Εθνική με συγκλονιστικές δηλώσεις!

Τζαβέλλας: Είπε «αντίο» στην Εθνική με συγκλονιστικές δηλώσεις!
Photo Credits: INTIME

Συγκλονιστικές δηλώσεις από τον Γιώργο Τζαβέλλα στη NOVA μετά το τέλος του παιχνιδιού της Εθνικής με τη Νέα Ζηλανδία ανακοινώνοντας το «αντίο» του

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Γιώργος Τζαβέλλας μπήκε στο παιχνίδι στο 90′ και πήρε το περιβραχιόνιο του αρχηγού από τον Μάνταλο που το φορούσε και ο οποίος νωρίτερα το είχε πάρει από τον Μπακασέτα.

Ηταν η Νο50 συμμετοχή του Τζαβέλλα που μετά το τέλος μιλώντας αποκλειστικά στη NOVA  προανήγγειλε την αποχώρησή του από την Εθνική για να αφήσει… “χώρο για τους νέους”.

Μαζί όμως, έστειλε και μήνυμα ενότητας.

Μεταξύ άλλων, είπε: “Σήμερα γέμισα, τελείωσα. Η χαρά μου θα είναι τα παιδιά να μου κάνουνε αυτό το δώρο (σ.σ.: την πρόκριση στο EURO) τον Μάρτιο για να κλείσει με τον καλύτερο τρόπο αυτός ο κύκλος”.

Πρόσθεσε: “Εύχομαι όλα τα παιδιά να έχουν την υγεία τους να είναι καλά τον Μάρτιο να πάμε εκεί και τα οφέλη θα τα βρούμε αργότερα”.

Συμπλήρωσε με μήνυμα ενότητας: “Δεν θα πω εμείς και ο προπονητής, θα πω εμείς, ο προπονητής, η Ομοσπονδία, να κάνουμε όλοι, ο καθένας τη ζωή του άλλου πιο εύκολη. Όλοι πρέπει να καταλάβουν ότι είμαστε κοντά στο να βρεθούμε εκεί που ήμασταν. Με ό,τι αυτό σημαίνει. Οπότε θα πρέπει να δώσουμε περισσότερη αγάπη”.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X