Σύλλογοι πραγματοποιούν ταξίδια 33.000 χλμ για αγώνες του Κυπέλλου Γαλλίας (ΦΩΤΟ - VIDEO)

Σύλλογοι πραγματοποιούν ταξίδια 33.000 χλμ για αγώνες του Κυπέλλου Γαλλίας (ΦΩΤΟ - VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ταξίδια 33.000 χλμ για αγώνες του Κυπέλλου Γαλλίας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο ποδοσφαιρικός σύλλογος Πίραε της Ταϊτής και η γαλλική ομάδα Θίονβιλ Λουζιτάνος πραγματοποίησαν διαδρομές περίπου 33.000 χιλιομέτρων για τους αγώνες του έβδομου γύρου του Κυπέλλου Γαλλίας (Coupe de France). Η Πίραε ταξίδεψε πάνω από 15.500 χιλιόμετρα από τον Ειρηνικό Ωκεανό στην ηπειρωτική Γαλλία όπου θα παίξει με την ομάδα έκτης κατηγορίας Σαν Μεζιερί, ενώ η Θίονβολ ταξίδεψε από τη Νέα Καληδονία για να παίξει Χίνιν Σπόρτ.

Η διοργάνωση είναι ανοιχτή σε ομάδες του εξωτερικού που συνδέονται με τη γαλλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία, με αποτέλεσμα να υπάρχουν σύλλογοι από περιοχές όπως η Γουαδελούπη, η Γαλλική Γουιάνα, η Μαρτινίκα και η Ταϊτή στους προκριματικούς γύρους.

Η Πίραε «προσγειώθηκε» στη Γαλλία νωρίτερα αυτή την εβδομάδα και προπονούνται στο «Clairefontaine», ενώ οι παίκτες κατάφεραν επίσης να παρακολουθήσουν μια προπόνηση της εθνικής Γαλλίας ενόψει των επερχόμενων προκριματικών τους στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα 2024.

Οι παίκτες της Πίραε δεν είναι ξένοι στα ταξίδια μεγάλων αποστάσεων. Η ομάδα εκπροσώπησε την περιοχή της Ωκεανίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων της FIFA 2021 μετά την αποχώρηση της Σίτι του Όκλαντ λόγω των αυστηρών πρωτοκόλλων Covid-19 της Νέας Ζηλανδίας.

Εκείνη την εποχή, ταξίδεψαν σχεδόν 17.500 χιλιόμετρα μέχρι το Άμπου Ντάμπι, όπου έχασαν από την τοπική ομάδα Αλ Τζαζίρα στον πρώτο γύρο.

Ένας άλλος σύλλογος από το εξωτερικό που ταξίδεψε στην ηπειρωτική Γαλλία για αναμέτρηση του Κυπέλλου είναι η Ροσαντόρ από τη Μαγιότ,  που βρίσκεται στον Ινδικό Ωκεανό μεταξύ Μαδαγασκάρης και Μοζαμβίκης. Θα παίξει με την Ολίμπικ Άλες, ομάδα πέμπτης κατηγορίας.

 

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X