«Ο Μαρινάκης θα βάλει περισσότερα από 10 εκατ. ευρώ στη Ρίο Άβε»

Πρόστιμο 1,2 εκατ ευρώ σε Μαρινάκη από την Επιτροπή Ανταγωνισμού
Photo Credits: INTIME

Εκτενές ρεπορτάζ στην πορτογαλική εφημερίδα A Bola για την επένδυση που θέλει να κάνει ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη Ρίο Άβε

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ολο και πιο κοντά φαίνεται πως είναι ο Βαγγέλης Μαρινάκης στην απόκτηση της Ρίο Άβε.

Συνεχίζονται στην Πορτογαλία τα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για εμπλοκή του ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού στη Ρίο Άβε. Όλα αναμένεται να κριθούν από την γενική συνέλευση του πορτογαλικού συλλόγου, που θα γίνει την προσεχή Κυριακή, κι ενώ η πρόεδρος Αλεξανδρίνα Κρουζ έχει τονίσει ήδη δημόσια ότι χρειάζεται επενδυτής, ώστε να αντιμετωπιστούν τα οικονομικά προβλήματα.

Στο σχετικό ρεπορτάζ της A Bola σημειώνεται ότι το ενδιαφέρον του Βαγγέλη Μαρινάκη έχει ενταθεί το τελευταίο διάστημα και η επένδυσή του μπορεί να φτάσει τα 10 εκατομμύρια ευρώ, με τρόπο άμεσο και έμμεσο, όπως τονίζεται.

Στην ανάλυση που κάνει ο συντάκτης αναφέρει ότι πρόθεση είναι να μπει ένα ποσό άμεσα, ώστε να αντιμετωπιστούν κάποια από τα προβλήματα που υπάρχουν με ρευστό και κατόπιν θα δοθούν χρήματα για την ενίσχυση του ρόστερ.

Θα γίνουν, επίσης, και βελτιωτικά έργα στις υποδομές του συλλόγου, στο προπονητικό κέντρο και στο γήπεδο.

Έτσι, η γενική συνέλευση αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον καθώς η είσοδος του Βαγγέλη Μαρινάκη στον σύλλογο θα εξαρτηθεί από το αποτέλεσμα της σχετικής ψηφοφορίας των μελών της Ρίο Άβε.

Στο δημοσίευμα γίνεται και εκτενής αναφορά στο βιογραφικό του ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού και της Νότιγχαμ Φόρεστ. Καταγράφονται οι επιχειρήσεις του και η σχέση που έχει με το ποδόσφαιρο μέσω των δύο συλλόγων.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X