«Αφεντικό» στο ντέρμπι η ΑΕΚ - Διέλυσε με 6-0 τον Παναθηναϊκό!

«Αφεντικό» στο ντέρμπι η ΑΕΚ - Διέλυσε με 6-0 τον Παναθηναϊκό!

Η γυναικεία ομάδα futsal της ΑΕΚ συνέτριψε με 6-0 τον Παναθηναϊκό για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε η γυναικεία ομάδα futsal της ΑΕΚ το ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής συντρίβοντας τον Παναθηναϊκό με 6-0 στο Ρουφ.

Η ομάδα του Χρήστου Χριστόπουλου ήταν το απόλυτο «αφεντικό» και πήρε τη νίκη και παράλληλα έκανε το τρία στα τρία στο πρωτάθλημα που την διατηρεί στην κορυφή της βαθμολογίας. Το παιχνίδι δεν αντέχει ιδιαίτερης κριτικής με την «Ένωση» να πετυχαίνει από τρία γκολ σε κάθε ημίχρονο και να φτάνει με άνεση στην τελική επικράτηση. Η Παυλοπούλου άνοιξε το σκορ για το 0-1 ενώ η Κόλλια ήταν αυτή που διπλασίασε τα τέρματα της ΑΕΚ. Η Ροπόκη πέτυχε το 3-0 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου. Στο δεύτερο ημίχρονο η Ντάτη ανέβασε κι άλλο την διαφορά κάνοντας το 0-4 ενώ η Νίκα πέτυχε το 5ο γκολ για την ομάδα της. Η Ντάντη ήταν αυτή που διαμόρφωσε το τελικό 6-0 μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς.

 

 

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X