Τέλος από τον Ηρακλή ο Τσιώλης

Καλαμάτα: Τέλος ο Τσιώλης, επιστρέφει ο Αναστόπουλος!
Photo Credits: INTIME

Παρελθόν από τον πάγκο του Ηρακλή αποτελεί και επίσημα ο Σάκης Τσιώλης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τέλος και επίσημα ο Σάκης Τσιώλης από τον Ηρακλή μετά το κακό ξεκίνημα των «κυανόλευκων». Ο προπονητής με δήλωση του επιβεβαίωσε αυτή την είδηση και με ανακοίνωση η ΠΑΕ είπε τα εξής: «Η ΠΑΕ Π.Ο.Τ ΗΡΑΚΛΗΣ ανακοινώνει ότι ο προπονητής της ομάδας μας, Σάκης Τσιώλης, υπέβαλε την παραίτηση του στον μεγαλομέτοχο, Στράτο Ευγενίου και τα μέλη της Διοίκησης, η οποία έγινε αποδεκτή.

Η Διοίκηση της ΠΑΕ ευχαριστεί τον κόουτς για την άψογη συνεργασία μας κατά τον έναν χρόνο παραμονής του στο τιμόνι της ομάδας και του εύχεται καλή συνέχεια σε ό,τι κι αν κάνει μελλοντικά».

Για το τέλος της συνεργασίας με τον Σάκη Τσιώλη τοποθετήθηκε με δήλωση του ο Στράτος Ευγενίου τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Προσωπικά θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή μας, Σάκη Τσιώλη για τη συνεργασία μας όλο αυτό το διάστημα.

Θεωρώ ότι είμαι τυχερός που γνώρισα τον Σάκη Τσιώλη, όχι μόνο ως κόουτς, αλλά πάνω απ’ όλα ως άνθρωπο. Ήταν πραγματική ευλογία να συνεργαστώ μαζί του και του εύχομαι μέσα απ’ την καρδιά μου ό,τι καλύτερο τόσο στην προσωπική, όσο και την επαγγελματική του ζωή από εδώ και πέρα. Σάκη, οι δρόμοι μας θα ξανασυναντηθούν».

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X