Προκριματικά EURO: Περίπατος (3-0) για την Εθνική Ελπίδων απέναντι στα Φερόε

Προκριματικά EURO: Περίπατος (3-0) για την Εθνική Ελπίδων απέναντι στα Φερόε
Photo Credits: INTIME

Η Εθνική Ελπίδων επικράτησε στην Τρίπολη με 3-0 των Φερόε και πέρασε προσωρινά στην δεύτερη θέση του ομίλου της

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Εθνική ομάδα των Ελπίδων δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα απέναντι στα Νησιά Φερόε, των οποίων επιβλήθηκε με 3-0 στο «Θ. Κολοκοτρώνης» της Τρίπολης για την προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2025 κι επέστρεψε στο «κόλπο» της πρόκρισης, μετά τις ήττες από Πορτογαλία και Κροατία.

Το σκορ στο γήπεδο της αρκαδικής πρωτεύουσας άνοιξε μόλις στο 5ο λεπτό ο Χρήστος Τζόλης με το τρίτο στη σειρά γκολ του για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, για να διπλασιάσει ο Γιώργος Κούτσιας στο 51΄ και να διαμορφώσει το τελικό 3-0 ο Νίκος Ζουγκλής στο 57΄.

Στο 80ό λεπτό αποβλήθηκε ο Κούτσιας με απευθείας κόκκινη κάρτα, επειδή χτύπησε αντίπαλο εκτός φάσης. Με τους τρεις βαθμούς η ελληνική ομάδα έφτασε τους 8 σε πέντε αγώνες, ενώ προηγείται η Πορτογαλία με 12 σε τέσσερα παιχνίδια και τρίτη είναι η Κροατία με 7 σε τρεις συναντήσεις.

Οι συνθέσεις:

ΕΛΛΑΔΑ: Τζολάκης, Τσοπούρογλου (46′ Κουρφαλίδης), Κωνσταντόπουλος, Κωστής (69′ Παναγιώτου), Κίτσος, Κρυπαράκος, Καραμπέρης, Δαρέλας (86′ Νιάρχος), Ζουγκλής (69′ Μπελεβώνης), Κούτσιας, Τζόλης (87′ Παναγίδης)

ΝΗΣΙΑ ΦΕΡΟΕ: Α. Πέτερσεν, Γιοχάνεσεν (87′ Κάλσμπεργκ), Μπ. Πέτερσεν, Ρούσμποργκ, Α Μπρούνι (46′ Άγκναρσον), Μνένεϊ, Έρεγκαρντ (75′ Έλινγκσγκαρντ), Νταμ, Σαμουέλσεν (63′ Σέρενσεν), Νίλσεν (63′ Νταλ Όλσεν), Μπάρνταρσον

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X