Η Ένωσις Φίλων ΑΕΚ και η Ανόρθωση τίμησαν τον Αντώνη Παπαδόπουλο

Η Ένωσις Φίλων ΑΕΚ και η Ανόρθωση τίμησαν τον Αντώνη Παπαδόπουλο
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Επένδυση σε ένα κοσμοείδωλο πραότητας,ελευθεροφροσύνης και αδείμαντου αγώνα για ηθικούς κώδικες ήταν όλη η ζωή του Αντώνη Παπαδόπουλου.

Στον 52χρονο βίο του δεν υπήρξαν ποτέ η ύβρη της ωφέλιμης ανταπόδοσης και η αγκύλωση του διχασμού.

Τη μνήμη αυτού του ακήρατου ανθρώπου τίμησε η εκδήλωση που συνδιοργάνωσαν η Ανόρθωσις Αμμοχώστου και η Ένωσις Φίλων ΑΕΚ την Κυριακή 12 Νοεμβρίου στο γήπεδο «Αντώνης Παπαδόπουλος» της Λάρνακας με τη συμμετοχή ή το χαιρετισμό αξιοσήμαντων προσωπικοτήτων, όπως ο Δημήτρης Μελισσανίδης,ο Μάκης Αγγελόπουλος,ο Δημήτρης Παπαστεργίου,ο Δημήτρης Καιρίδης,ο Γιάννης Βρούτσης,ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης,ο Φάνης Σπανός,η Μιλένα Αποστολάκη,η Σοφία Σακοράφα,η Κατερίνα Μπατζελή,ο Πέτρος Φιλίππου κ.α.

Ομιλητές ήταν ο Ανδρέας Μιχαηλίδης,πρόεδρος του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού,για τη ζωή του τιμώμενου,και ο Δημήτρης Παπαδάκης, ευρωβουλευτής, με θέμα: «Προσφυγιά και Αθλητισμός».

Βραβεύτηκαν η οικογένεια του Αντώνη Παπαδόπουλου (την πλακέτα παρέλαβε η σύζυγός του, Λόλα Παπαδοπούλου ), η Ανόρθωση (την πλακέτα παρέλαβε ο πρόεδρος Ανδρέας Σάντης), οι δύο ομιλητές, τον Ανδρέα Ζάγκυλο μέσω του υιού του και τον συντονιστή της εκδήλωσης Γιώργο Μελετίου.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X