«Μάκης Γκαγκάτσης για πρόεδρος στην ΕΠΟ»

«Μάκης Γκαγκάτσης για πρόεδρος στην ΕΠΟ»
Photo Credits: INTIME

Υποψήφιος ο διευθύνων σύμβουλος και αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Μάκης Γκαγκάτσης, για την προεδρία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η θητεία του Τάκη Μπαλτάκου στον προεδρικό θώκο της ΕΠΟ θα ολοκληρωθεί σε μερικούς μήνες και ήδη αναζητείται το πρόσωπο που θα κληθεί να τον αντικαταστήσει.

Δυνατή υποψηφιότητα για την επόμενη μέρα στην προεδρία της Ομοσπονδίας είναι αυτή του διευθύνοντος συμβούλου και αντιπροέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Μάκη Γκαγκάτση, όπως αναφέρει η «Live Sport».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο ίδιος φέρεται να επιθυμεί να κάνει το επόμενο βήμα στην παραγωγική καριέρα του, ωστόσο για να προχωρήσει το θέμα, θα πρέπει να ανάψει το «πράσινο φως» και ο Ιβάν Σαββίδης.

Εξάλλου, ο Μάκης Γκαγκάτσης «τρέχει» μία σειρά από πολύ σημαντικά θέματα στην «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ, ενώ υπάρχει και το μεγαλεπήβολο πρότζεκτ της Νέας Τούμπας. Όλα αυτά αναμένεται να ζυγιστούν το επόμενο διάστημα, για να παρθεί η τελική απόφαση.

ΠΗΓΗ: Live Sport

 

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X