Εθνική Ελλάδας: Φεύγει ο Πογιέτ, επιστρέφει ο Σάντος;

Εθνική Ελλάδας: Φεύγει ο Πογιέτ, επιστρέφει ο Σάντος;
Photo Credits: INTIME

Ζήτημα προπονητή έχει προκύψει μετά την κόντρα του Πογιέτ με την ΕΠΟ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι δηλώσεις του  Γκουστάβο Πογιέτ για τον συνεργάτη του στην Εθνική ομάδα, ο οποίος ήταν απλήρωτος οχτώ μήνες, ξεκίνησαν μια κόντρα μεταξύ του ίδιου και της ΕΠΟ και φέρνουν στο προσκήνιο τα σενάρια για την επιστροφή του Φερνάντος Σάντος.

Η Ελληνική Ομοσπονδία αντέδρασε άμεσα εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους ο βοηθός του Ουρουγουανού τεχνικού παρέμεινε απλήρωτος, όμως η στάση του Πογιέτ δεν άρεσε ιδιαίτερα στους ανθρώπους της Ομοσπονδίας. Πιο συγκεκριμένα, η δημόσια τοποθέτηση του τεχνικού τάραξε τις μεταξύ τους σχέσεις και το «διαζύγιο» αναμένετε να έρθει σύντομα.

Η Εθνική ομάδα έχει ένα δύσκολο πρόγραμμα καθώς μετά από το φιλικό της Παρασκευής με τη Νέα Ζηλανδία, θα έρθει αντιμέτωπη με την Γαλλία για τα προκριματικά του Euro 2024 στις 21/11. Επιπλέον, εξίσου σημαντικά είναι και τα  play offs του Nations League για την πρόκριση στην τελική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα πως στα παιχνίδια που ακολουθούν στον πάγκο της Εθνικής θα κάθετε ο Γκουστάβο Πογιέτ.

Πολλά δημοσιεύματα κάνουν λόγο για την αναζήτηση της ΕΠΟ για νέο προπονητή. Ένα από τα σενάρια που επικρατούν είναι αυτό που θέλει την επιστροφή του Φερνάντος Σάντος. Ο Πορτογάλος τεχνικός έμεινε πρόσφατα ελεύθερος από την Πολωνία και η περίπτωση του εξετάζεται ζεστά. Ο ίδιος είναι ιδιαίτερα αγαπητός στη χώρα μας και με κάθε ευκαιρία μιλά με τα καλύτερα λόγια για την Ελλάδα.

Ο έμπειρος προπονητής μπορεί να αναλάβει και πάλι τη χώρα μας και να αντικαταστήσει τον Πογιέτ εφόσον του δείξουν την πόρτα της εξόδου.

 

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X