Λουτσέσκου: «Δεν αποσύρθηκα - Είδα με τα μάτια μου όλη τη φρίκη του πολέμου που έφερε η Ρωσία»

Λουτσέσκου: «Δεν αποσύρθηκα - Είδα με τα μάτια μου όλη τη φρίκη του πολέμου που έφερε η Ρωσία»
Photo Credits: INTIME

Ο Μιρτσέα Λουτσέσκου σε συνέντευξή του τόνισε πως δεν έχει αποσυρθεί από τους πάγκους, ενώ μίλησε ξανά με σκληρή γλώσσα κατά της Ρωσίας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ρουμάνος πολύπειρος τεχνικός, Μιρτσέα Λουτσέσκου, σε συνέντευξή του στην «Sport-Express» ξεκαθάρισε πως δεν έχει αποσυρθεί παρά το ότι έφυγε από την Ουκρανία, ενώ μίλησε σκληρά κατά της Ρωσίας για τον πόλεμο.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Μιρτσέα Λουτσέσκου:

«Δούλεψα τρία χρόνια στην Ντίναμο και 15 συνολικά στην Ουκρανία και είπα “αρκετά”. Τώρα είμαι στο σπίτι μου, στο Βουκουρέστι. Αν τελείωσε η καριέρα μου; Είναι ψέμα.

Έφυγα μόνο από την Ντινάμο Κιέβου αλλά δεν αφήνω το επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Θέλω να βοηθήσω όλους όσοι με βοήθησαν, ήταν εξαιρετικά δύσκολο να παίζουμε ποδόσφαιρο χωρίς οπαδούς, χωρίς οικονομική βοήθεια, χωρίς χορηγούς, χωρίς διαφήμιση.

Το να παίζουμε μόνο με τους Νέους της Ακαδημίας. Σε κάθε περίπτωση, προσπάθησα να διατηρήσω το ποδόσφαιρο στη ζωή μου και αυτό είναι το σημαντικότερο.

Θέλω να πω ακόμη μία φορά ότι δεν θα επιστρέψω ποτέ για να δουλέψω στην Ρωσία. Μετά από αυτό που είδα με τα μάτια μου στην Ουκρανία, δεν τίθεται θέμα.

Η Ρωσία είναι τρομοκρατία, θάνατοι και πόνος. Αυτή η χώρα μού στέρησε το δεύτερο σπίτι μου, το Ντόνετσκ, και ήθελα να μου πάρει το τρίτο σπίτι μου, το Κίεβο.

Να με θυμάστε ως έναν άνθρωπο που αγαπάει την Ουκρανία. Έχω δουλέψει εδώ στο Κίεβο με την Ντινάμο και είδα με τα μάτια μου όλη τη φρίκη του πολέμου που έφερε η Ρωσία.

Δεν άφησα την ομάδα, έκανα προπονήσεις στους παίκτες μου ενώ ακούγονταν συναγερμοί για αεροπορικές επιδρομές και βοήθησαν να υπάρχει εκκένωση σπιτιών από τις οικογένειες των παικτών μου.

Τα έζησα όλα αυτά από κοντά, οπότε πώς μπορούμε να μιλάμε για επιστροφή μου στην Ρωσία. Το πιο μεγάλο μου όνειρο τώρα είναι η ειρήνη και η ηρεμία στην Ουκρανία. Και η ασφάλεια των Ουκρανών, γεμάτα γήπεδα και ευημερία για αυτή την υπέροχη χώρα».

 

 

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X