ΕΣΑΚΕ: Έκανε συστάσεις στην ΑΕΚ για τις... ταυτότητες των ατόμων του πάγκου

ΕΣΑΚΕ: Έκανε συστάσεις στην ΑΕΚ για τις... ταυτότητες των ατόμων του πάγκου
Photo Credits: INTIME

Ο ΕΣΑΚΕ έκανε αυστηρή σύσταση στην ΑΕΚ, αναφορικά με τα ταμπελάκια που πρέπει να φέρουν τα μέλη του πάγκου της

Ο ΕΣΑΚΕ έκανε αυστηρή σύσταση στην ΑΕΚ, αναφορικά με τα ταμπελάκια που πρέπει να φέρουν τα μέλη του πάγκου της. Με το πρόστιμο να είναι ιδιαίτερα υψηλό.

Ο πάγκος της ΑΕΚ Betsson έχει αλλάξει εμφάνιση. Μη φανταστείτε κάτι συναρπαστικά φανερό. Αλλά οι λεπτομέρειες (του ΕΣΑΚΕ) μπορούν να κάνουν τη διαφορά.

Στο ματς της πρεμιέρας του πρωταθλήματος απέναντι στο Λαύριο, η Ένωση δεν κλήθηκε να διαχειριστεί μόνο την ήττα. Αλλά και τη γραφειοκρατία. Βλέπετε, ο κανονισμός του ΕΣΑΚΕ επιβάλλει τη χρήση της ειδικής ταυτότητας για κάθε μέλος που δεν είναι παίκτης ή ο πρώτος προπονητής. Την οποία πρέπει να έχουν περασμένη στο λαιμό τους, καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Πάρτε για παράδειγμα το πάθημα του Ολυμπιακού, ο οποίος κλήθηκε σε απολογία (και μετά απαλλάχθηκε) επειδή ο Γιώργος Μπαρτζώκας και το τεχνικό επιτελείο εμφανίστηκε στο «Nick Galis Hall» με μπλουζάκια, αντί για πουκάμισο, μέσα από το σακάκι.

Στο επόμενο ματς των πρωταθλητών, η αμφίεση ήταν η σωστή. Στην Ένωση δεν επιβλήθηκε πρόστιμο, αλλά έγινε μία αυστηρή σύσταση, η οποία αναφέρει ότι την επόμενη φορά που κάποιο μέλος του πάγκου δεν έχει το… ταμπελάκι του, θα ισχύσει πρόστιμο 1.500 ευρώ ανά άτομο!

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X