«Ο Χάαλαντ είναι ο πρώτος παίκτης του 1 δισ. ευρώ» είπε η μάνατζερ του

«Ο Χάαλαντ είναι ο πρώτος παίκτης του 1 δισ. ευρώ» είπε η μάνατζερ του
Photo Credits: INTIME

Η Ραφαέλα Πιμιέντα πιστεύει ότι ο Χάαλαντ είναι ο πρώτος ποδοσφαιριστής του ενός δισεκατομμυρίου ευρώ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Ραφαέλα Πιμιέντα, μάνατζερ του Έρλινγκ Χάαλαντ, πιστεύει ότι ο Νορβηγός διεθνής επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι, μπορεί να είναι ο πρώτος ποδοσφαιριστής του ενός δισεκατομμυρίου ευρώ κατά τη διάρκεια της αθλητικής του καριέρας. «Δεν λέω ότι μια μεταγραφή μπορεί να φτάσει αυτό το νούμερο. Αναφέρομαι σε ολόκληρο το πακέτο που δημιουργείς κατά τη διάρκεια της καριέρας σου. Σήμερα μπορείς να παίξεις μέχρι τα 35 σου, σκέψου τον μισθό, την τιμή της μεταγραφής, τα έσοδα από  τους χορηγούς… Με έναν παίκτη σαν τον Έρλινγκ μπορείς να φτάσεις το ένα δισεκατομμύριο ευρώ», είπε  σε συνέντευξή της στον «Guardian» η  Ραφαέλα Πιμιέντα , η δικηγόρος που κληρονόμησε την αυτοκρατορία του Μίνο Ραϊόλα, αναλαμβάνοντας μετά το θάνατο του Ιταλού μάνατζερ τα ηνία του διάσημου πρακτορείου «One».

«Όταν μιλάω για ένα δισεκατομμύριο, χρησιμοποιώ πολλούς πολλαπλασιαστές που ξεπερνούν τους συνηθισμένους», πρόσθεσε η Πιμιέντα, η οποία μιλάει έξι γλώσσες και, έπαιξε πρωταγωνιστικό ρόλο στην υπογραφή του Πολ Πογκμπά από τη Γιουβέντους στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Μάλιστα, μιλώντας για εκείνη τη μεταγραφή, είπε ότι τότε  ήθελαν οι Άγγλοι να πληρώσουν μια λίρα παραπάνω από ό,τι πλήρωσε η Ρεάλ Μαδρίτης για τον Γκάρεθ Μπέιλ, μόνο και μόνο για να έγινε η πιο ακριβή υπογραφή στην ιστορία.

«Στο τέλος ήταν περισσότερα», πρόσθεσε η Πιμιέντα, η οποία μίλησε επίσης για την προσωπικότητα ου Έρλινγκ Χάαλαντ:

«Είναι εκπληκτικό το πόσο προσγειωμένος είναι. Έχει μεγάλη επίγνωση του ποιος είναι και τι αντιπροσωπεύει. Δεν έχω δει ποτέ σε αυτόν τις αρνητικές αλλαγές που φέρνουν η φήμη και τα χρήματα. Είναι μόλις 23 ετών, αλλά είναι πολύ ώριμος, πολύ βαθύς και πολύ ήρεμο. Και του αρέσει να τρώει».

Εν τω μεταξύ, ξεκάθαρος ήταν ο διευθυντής του City Football Group, Φεράν Σοριάνο, μιλώντας στο RAC 1 σχετικά με τις νέες φήμες που «συνδέουν» τον Έρλινγκ Χάαλαντ με τη Ρεάλ Μαδρίτης: «Ο Χάαλαντ είναι πολύ χαρούμενος μαζί μας. Είναι ένας παίκτης που είχε εκπληκτικές επιτυχίες και νομίζω ότι θα είναι μαζί μας για πολλά χρόνια», είπε.

Ο Νορβηγός διεθνής επιθετικός έχει συμβόλαιο με τον αγγλικό σύλλογο μέχρι το 2027. Ένα συμβόλαιο που είχε ρήτρα αποχώρησης το 2024 για 200 εκατομμύρια ευρώ  και αντικαταστάθηκε από μία άλλη των 175 εκατομμυρίων ευρώ  για το 2025.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X