Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Τραυματίες Έρικσεν και Χόιλουντ - Μένουν εκτός ένα μήνα

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Τραυματίες Έρικσεν και Χόιλουντ - Μένουν εκτός ένα μήνα
Photo Credits: INTIME

Δύο προβλήματα αποκόμισε ο Τεν Χάγκ μετά το ματς με την Λούτον καθώς ο Έρικσεν και ο Χόιλουντ τραυματίστηκαν και κινδυνεύουν να μείνουν εκτός για ένα μήνα.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατάφερε να πάρει την νίκη κόντρα στην Λούτον, ωστόσο ο Έρικ τεν Χάγκ δεν μπόρεσε να την ευχαριστηθεί καθώς υπάρχουν δύο λόγοι που τον κάνουν δυσανασχετεί.

Αυτοί έχουν να κάνουν με δύο τραυματισμούς που έπληξαν την ομάδα του, με τον Κρίστιαν Έρικσεν να αποχωρεί πριν καν ολοκληρωθεί το πρώτο μέρος δίνοντας τη θέση του στον Μέισον Μάουντ και τον Ράσμους Χόιλουντ να γίνεται αλλαγή λίγο πριν από το τελικό σφύριγμα λόγω ενοχλήσεων, παραχωρώντας τη θέση του στον Αντονί Μαρσιάλ.

Οι φίλοι των κόκκινων διαβόλων ανέμεναν με αγωνία τα αποτελέσματα των εξετάσεων και το βράδυ της Δευτέρας έφτασαν τα μαντάτα, με τους δύο παίκτες να μπαίνουν στη λίστα των τραυματιών.

Όπως έκανε γνωστό η Γιουνάιτεντ μέσω ανακοίνωσης, ο Δανός τραυματίστηκε στο γόνατο που αναμένεται να τον αφήσει για περίπου έναν μήνα εκτός γηπέδων ενώ ο Δανός υπέστη μυϊκή θλάση, με τον αγγλικό σύλλογο να εκφράζει την ελπίδα πως “θα επιστρέψει πριν από το τέλος του μήνα».

Σημειώνεται πως η ομάδα του Τεν Χάγκ ολοκληρώνει τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της τον Νοέμβριο με δύο δύσκολα εκτός έδρας ματς, κόντρα σε Έβερτον (26-11-23) και Γαλατάσαραϊ (29-11-23), με τη λίστα των απόντων της Γιουνάιτεντ να συμπεριλαμβάνει επίσης τους Λισάντρο Μαρτίνες, Σο, Μαλάσια, Έβανς και Καζεμίρο.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X