Πρωταθλήτρια Σουηδίας η Μάλμε σε ένα άκρως επεισοδιακό ματς (ΦΩΤΟ & VIDEO)

Πρωταθλήτρια Σουηδίας η Μάλμε σε ένα άκρως επεισοδιακό ματς (ΦΩΤΟ & VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Η Μάλμε νίκησε 1-0 την Έλφσμποργκ και στέφθηκε Πρωταθλήτρια για 26η φορά

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μόνο νίκη ήθελε η Μάλμε απέναντι στην Έλφσμποργκ για να κατακτήσει το 26ο πρωτάθλημα στην ιστορία της. Το οποίο και έκανε νικώντας την αντίπαλο της μέσα στην έδρα της σε ένα επεισοδιακό ματς.

Οι παίκτες του Χένρικ Ράιντστρομ κατάφεραν να πάρουν αυτό που ήθελαν, νικώντας 1-0 και κόβοντας το νήμα στην ισοβαθμία.

Το γκολ που έκρινε τον τελικό της Allsvenskan το σημείωσε ο Τέλιν στο 57o λεπτό με πέναλτι, με το ματς πάντως να στιγματίζεται από επεισόδια που προκάλεσαν διακοπές στη δράση.

Βλέπετε, μεταξύ άλλων, καταγράφηκαν η πυρκαγιά που προκάλεσαν οι οπαδοί των φιλοξενούμενων στο προστατευτικό δίχτυ της κερκίδας, η απάντηση από πλευράς γηπεδούχων με καπνογόνα, μία εντολή για εκκένωση που δεν έγινε ποτέ και ένας συναγερμός για φωτιά.

Όλα αυτά δεν απέτρεψαν το ντέρμπι από το να συνεχιστεί, με τους «μπλε» να παίρνουν εντέλει τη μεγάλη νίκη και τον τίτλο και την Έλφσμποργκ να χάνει την τεράστια ευκαιρία να επιστρέψει στην κορυφή μετά από έντεκα χρόνια.

 

 

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X