Όσιμεν: «Η προσφορά από τη Σαουδική Αραβία, ήταν τεράστια - Ήταν δύσκολο να απορριφθεί»

Όσιμεν: «Η προσφορά από τη Σαουδική Αραβία, ήταν τεράστια - Ήταν δύσκολο να απορριφθεί»
Photo Credits: INTIME

Πολύ κοντά βρέθηκε ο Όσιμεν στη Σαουδική Αραβία το περασμένο καλοκαίρι αφού η πρόταση που δέχτηκε ήταν τεράστια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Άλλο πρόσωπο δείχνει η Νάπολι φέτος από πέρυσι με συνεχόμενα κακά αποτελέσματα σε Ιταλία και Ευρώπη που έχουν φέρει κοντά τον Ρουντι Γκαρσία στην πόρτα της εξόδου.Οι «παρτενοπέι» ήταν μία από τις ομάδες που πρωταγωνίστησαν, με τους οδηγούς Βίκτορ Όσιμεν και ο Κβίτσα Κβαρατσχέλια να μένουν στη Νάπολη παρά τις φήμες αλλά και τις προτάσεις.

Μιλώντας στο Podcast “The Obi One” ο Όσιμεν αναφέρθηκε στο ενδιαφέρον της Σαουδικής Αραβίας, αλλά και τόσο δύσκολο ήταν για εκείνον να απορρίψει την πρόταση, λόγω των τεράστιων απολαβών που του προσέφεραν.

«Πρέπει να είμαι ειλικρινής, δεν σκέφτηκα ποτέ να φύγω το περασμένο καλοκαίρι¨, καθώς η Νάπολι ήθελε να με κρατήσει. Αλλά όταν ήρθε η προσφορά από τη Σαουδική Αραβία, ήταν τεράστια. Ήταν δύσκολο να απορριφθεί. Μίλησα με τη Νάπολι και αποφάσισα να μείνω», είπε χαρακτηριστικά.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X