Σκόραρε ο Γιακουμάκης, αλλά αποκλείστηκε η Ατλάντα

Σκόραρε ο Γιακουμάκης, αλλά αποκλείστηκε η Ατλάντα
Photo Credits: INTIME

Οδυνηρό αποκλεισμό γνώρισε τα ξημερώματα η Ατλάντα Γιουνάιτεντ του Γιώργου Γιακουμάκ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τα προβλήματα στην αμυντική λειτουργία της πλήρωσε η Ατλάντα Γιουνάιτεντ του Γιώργου Γιακουμάκη και αποκλείστηκε από τη συνέχεια των πλέι οφ του MLS, καθώς τα ξημερώματα ηττήθηκε με 4-2 από την Κολούμπους Κρου στη φάση των «16» της διοργάνωσης.

Οι «Five Stripes» βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 3-0 στο 33ο λεπτό της αναμέτρησης, με τον Έλληνα διεθνή επιθετικό να μειώνει προσωρινά δύο λεπτά αργότερα (στο 35’) σε 3-1.

Στο δεύτερο μέρος, στο 47ο λεπτό της αναμέτρησης συγκεκριμένα, οι γηπεδούχοι αύξησαν εκ νέου τη διαφορά στο 4-1 και η Ατλάντα απάντησε σχεδόν αμέσως στο 50’.

Κάπως έτσι ολοκληρώθηκε η σεζόν για την ομάδα του Γιώργου Γιακουμάκη, ο οποίος στην πρώτη του παρουσία στην άλλη άκρη του Ατλαντικού έφτασε τα 18 γκολ (είχε και δύο ασίστ) σε 31 αγώνες.
Μάλιστα, αυτή συνδυάστηκε με το βραβείο του «Newcomer of the Year» στο MLS, με ποσοστό 45,78% έναντι 27.28% του Λιονέλ Μέσι της Ίντερ Μαϊάμι!

Πλέον ο Κρητικός φορ ετοιμάζεται να πάρει το αεροπλάνο με προορισμό την Ελλάδα, για να ενσωματωθεί στις υποχρεώσεις της Εθνικής ομάδας, για το φιλικό με τη Νέα Ζηλανδία την προσεχή Παρασκευή και το σπουδαίο ματς με τη Γαλλία στη Νέα Φιλαδέλφεια, την επόμενη Πέμπτη.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X