Γκατσίνοβιτς για Γκαρσία: «Το θηρίο επέστρεψε»

Γκατσίνοβιτς για Γκαρσία: «Το θηρίο επέστρεψε»

Ποστ ανέβασε ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς για την επιστροφή του Λιβάι Γκαρσία στα γκολ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ έκανε χθες τη δουλειά της αφού πήρε μια επαγγελματική νίκη κόντρα στη Λαμία με 3-0 στην «Opap Arena», με πολλές επιστροφές όχι μόνο στο γήπεδο αλλά και στον πίνακα τον σκόρερ αφού ο Γκαρσία άνοιξε το σκόρ.

Αυτό χαροποίησε ιδιαίτερα τόσο τον ίδιο, κάτι που φάνηκε και από τον πανηγυρισμό του, όσο και τους φίλους της Ένωσης που ήθελαν πολύ να τον δουν να σκοράρει ξανά.

Ωστόσο, όπως είναι γνωστό, η ΑΕΚ είναι μια οικογένεια και το κλίμα ανάμεσα στους παίκτες είναι εξαιρετικό και αυτό αποδεικνύεται και από την στήριξη του ενός στον άλλο τόσο σε δύσκολες στιγμές όσο και στις χαρούμενες.

Έτσι, ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς έκανε μια ανάρτηση για τον συμπαίκτη του, τον Λιβάι Γκαρσία, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ο «Γκάτσι» έκανε ένα instastory με μια φωτογραφία από την στιγμή του πανηγυρισμού του Λιβάι Γκαρσία μετά την επίτευξη του γκολ και έγραψε «Beast is back» (το «τέρας» επέστρεψε).

Γκατσίνοβιτς για Γκαρσία: «Το θηρίο επέστρεψε»

Όλη η επικαιρότητα της ΑΕΚ | AEK Basket Queen by Betsson - 17/5/24
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X