ΑΕΚ: Η κριτική των 16 κιτρινόμαυρων του ματς με την Λαμία

Εικόνες πριν το ΑΕΚ-Λαμία
Photo Credits: INTIME

Στο μικροσκόπιο του enwsi.gr, οι 16 παίκτες της ΑΕΚ που αγωνίστηκαν στο εύκολο απόγευμα στη Νέα Φιλαδέλφεια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ είχε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο, είχε αποτελεσματικότητα και καθάρισε εύκολα την Λαμία με 3-0. Στο μικροσκόπιο του enwsi.gr, οι 16 κιτρινόμαυροι του ματς με την Λαμία

Τσίτσαν Στάνκοβιτς: Στο μεγαλύτερο κομμάτι του παιχνιδιού ήταν θεατής. Δυο φορές χρειάστηκε να επέμβει χωρίς υψηλό βαθμό δυσκολίας και το έκανε πολύ σωστά και χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα. Και ήταν και σωστός με την μπάλα στα πόδια.

Τζιμπρίλ Σιντιμπέ: Παρά το γεγονός πως έχει στα πόδια του συνεχόμενα ματς ως βασικός, έβγαλε στο γήπεδο πολλή ενέργεια. Βοήθησε πολύ στην καλή επιθετική λειτουργία της ΑΕΚ. Ενώ κάλυπτε πολύ σωστά τον χώρο ευθύνης του στο δεξί άκρο της άμυνας της ομάδας. Κάποια στιγμή στο δεύτερο ημίχρονο, του βγήκε κούραση.

Ντομαγκόι Βίντα: Σε εξαιρετική αγωνιστική αλλά και ψυχολογική κατάσταση ο Κροάτης κεντρικός αμυντικός. Έκανε εξαιρετικό ματς και ως προς τον τρόπο που εκπλήρωσε αψεγάδιαστα τα ανασταλτικά του καθήκοντα, αλλά και φτιάχνοντας το παιχνίδι από τα μετόπισθεν με την μπάλα στα πόδια του.

Άλεξ Κάλενς: Επέστρεψε στην βασική ενδεκάδα. Είχε ενέργεια και ένταση στο παιχνίδι του. Και είχε και κερδισμένες αρκετές προσωπικές μάχες με τους αντιπάλους του. Επίσης και αυτός με την μπάλα στα πόδια προσπάθησε να ανεβάσει την ομάδα και να κάνει παιχνίδι από τα μετόπισθεν.

Μιλάντ Μοχαμάντι: Επέστρεψε στο βασικό σχήμα και αυτός και είχε πολλά κέφια. Κέρδισε εύκολα όλες τις μάχες που έδωσε από την πλευρά του, έβγαλε και αυτός πολλή ένταση στο παιχνίδι του και βοήθησε με τα ανεβάσματα και τις καλές συνεργασίες που είχε με τους μεσοεπιθετικούς, στην λειτουργία της ΑΕΚ στην επίθεση. Στο δεύτερο ημίχρονο έδειχνε να χάνει λίγο την συγκέντρωση του.

Νταμιάν Σιμάνσκι: Είχε τον ρόλο του μοναδικού κόφτη μπροστά στην τετράδα της άμυνας. Ανασταλτικά ήταν σταθερός, ενώ πήρε και πολλές πρώτες μπάλες στα πόδια του, απλώνοντας σωστά το επιθετικό παιχνίδι της ομάδας.

Ορμπελίν Πινέδα: Αγωνίστηκε ως οκτάρι στον άξονα. Και όσες φορές πατούσε αυτός το γκάζι στο παιχνίδι του, το πατούσε συνολικά και η ΑΕΚ. Ήταν ο τρόπος που ο Μεξικανός έπαιζε, που ρύθμιζε επί της ουσίας την ένταση και την ταχύτητα συνολικά στο παιχνίδι της ομάδας. Σε μεγάλο κομμάτι του δευτέρου ημιχρόνου, έπαιξε ακόμα και δεξί μπακ.

Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς: Σε κέφια ο Σέρβος χαφ, ειδικά από το πρώτο 20άλεπτο και μετά, ήταν πολύ κινητικός και έβγαλε πολύ καλές συνεργασίες με τους συμπαίκτες του. Είχε ορισμένες πολύ καλές εμπνεύσεις που βοήθησαν ώστε να βγουν σωστές επιθέσεις από την ΑΕΚ.

Νίκλας Ελίασον: Είναι σε πολύ καλό αγωνιστικό φεγγάρι και αυτό φάνηκε και σ’ αυτό το παιχνίδι με την Λαμία. Ήταν πολύ κινητικός, πολύ ορεξάτος, πήρε αρκετές προσωπικές ενέργειες πάνω του και είχε και αυτός ορισμένες πολύ καλές συνεργασίες με συμπαίκτες του.

Σέρχιο Αραούχο: Επέστρεψε στην βασική ενδεκάδα της ΑΕΚ για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του. Πέτυχε ένα πανέμορφο γκολ που ήταν και το πρώτο του στην φετινή σεζόν στην Ελλάδα. Είχε το γνωστό του πάθος, ενώ είχε και ορισμένες πολύ εντυπωσιακές εμπνεύσεις για συνεργασίες στην επίθεση, που δυστυχώς δεν ολοκληρώθηκαν.

Λιβάι Γκαρσία: Βρήκε το πρώτο του γκολ στην φετινή σεζόν σε επίσημο ματς και μάλιστα με μια εντυπωσιακή εκτέλεση. Γενικώς είχε μεγάλη διάθεση, κυνήγησε φάσεις και ήταν στο μεγαλύτερο κομμάτι του παιχνιδιού, ο γνωστός καλός Γκαρσία, που ταλαιπωρεί κάθε άμυνα.

Πέτρος Μάνταλος: Μπήκε στο ματς με κέφι και προσπάθησε να δώσει ενέργεια στην ομάδα, καθώς φαινόταν να είναι υποτονική στο δεύτερο ημίχρονο. Το έκανε, πήρε μπάλες στα πόδια του και στο τέλος κέρδισε πέναλτι και το εκτέλεσε εύστοχα για το 3-0.

Έκι Πόνσε: Διάθεση είχε, κινητικότητα μεγάλη είχε, αλλά δεν πήρε και πάλι σωστά την μπάλα και όπως θα την ήθελε για να εκτελέσει. Πολλές φορές ήταν σε θέση που έπρεπε, αλλά δεν τροφοδοτήθηκε σωστά.

Στίβεν Τσούμπερ: Μπήκε και αυτός με μεγάλο κέφι και διάθεση στο παιχνίδι. Πήρε προσπάθειες πάνω του αλλά δεν του βγήκαν όπως θα ήθελε. Θα μπορούσε να είχε σκοράρει, αν δεν τον μπέρδευε ο Πόνσε που μπήκε στην φάση και του την χάλασε.

Ροντόλφο Πισάρο: Μπήκε στο ματς και αυτός με μεγάλο κέφι. Και πήρε ίσως περισσότερες μπάλες απ’ όλους στα πόδια του. Στις πιο πολλές από τις πρωτοβουλίες του, τα έκανε όλα σωστά, αλλά τα χαλούσε στην τελική του απόφαση.

Σταύρος Πήλιος: Πήρε ξανά χρόνο συμμετοχής από τον Αλμέιδα και δείχνει να πατάει όλο και καλύτερα και πιο γερά μέσα στο γήπεδο. Έχει αυτοπεποίθηση, βγάζει ενέργεια στο γήπεδο και κάθε φορά δείχνει όλο και περισσότερο πως προσαρμόζεται στις ανάγκες της ΑΕΚ.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X